Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J16o24s59e88f 17P63o80t49r

1. 1. 2014 23:07

Blbá nálada naší společnosti je uměle vytvořený fenomén za který můžou nezodpovědní novináří, který se snaží osočováním na hraně bulváru zvýšit čtenost   svých vydání a tím mít vyšší zisky a nezodpovědní  opoziční politici ( z leva i z prava), kteří nekorektní kritikou se snaží zaujmout voliče.

0 0
možnosti
Foto

Připomínáte mi slova komunistických vymývačů, kteří podobně hodnotili kritiky vlastního režimu za chvalozpěvů přizdiprodlévačů.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem šílenec, ale poslední odstavec (i v obdobné podobě) by měl část a chápat každý občan obdařený volebním právem. Měl by vnímat, že rozhádaní a nesnášenliví občané jsou ideální pro vedení státu a úřady, protože takoví lidé se nikdy proti nim nespojí k účinnému vymáhání svých práv. R^

1 0
možnosti
Foto

A někdy to dojde tak daleko, že lidé mají intenzivní pocit práva na projevení občanské neposlušnosti. A není už jen pocit, ale projev sebeúcty

1 0
možnosti
Foto

Kdyby šlo dát víc než jednu karmu, tak je tam naklikám. R^

1 0
možnosti
Foto

P.S.: snad to ,,nezhodím"  uvedením ,,klasic.příkladu: ,,Sejde-li se osoba A naštvaná na potenciál ,,a" s osobou B, naštvanou na pot. ,,b", rozcházejí se tyto naštvané na součet obou potenciálů". Pokusům o opačný postup ofic. není jaksi skutečně příliš přáno. :-/;-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Jinak zdravím a PF2014. J.A.J. :-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik