Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Mám takové zkušenosti. Slyším-li nebo čtu-li informaci jen od jednoho člověka, může být informace zkreslená. Je-li však informace od minimálně tří na sobě nezávislých stran, pak je pravděpodobnost informace velmi vysoká. Tolik jednoduchá logická dedukce. Tohoto pravidla se držím, bez ohledu na to, líbí-li se mi či ne dotyčná informace. Zásadně si potrpím na objektivitu. Je logické, že pokud někoho nenávidím či zbožnuji, nemohu hodnotit objektivně! Proto i Babiše hodnotím jak pozitivně, tak negativně. Jde o to, co převládá. Ale jedna otázka je mimořádně důležitá při každé aféře a při každé informaci. QUI BONO?

1 0
možnosti
MP

Vy jste jediná bloggerka, která tvrdí nesmysl, že dotace na řepku neexistují. No comment. Zjistěte si laskavě informace jak o řepce tak o MINULOSTI pana Bureše. Na internetu jen informací víc než dost. Ale kdo chce věřit jen tomu, čemu chce, pak těžko diskutovat. Zeman má v jednom pravdu-jen idiot nemění názory. Myslím to všeobecně. Než něco napíšu, snažím se sehnat informace z více pramenů od více lidí! Z VÍCE webů.

1 0
možnosti
MP

Paní Kočí, velmi vás prosím.Napište si do vyhledávače PUBLICUM COMMODUM. Pak můžeme diskutovat věcně.

0 0
možnosti
ZK

Z23d97e20n11a 87K73o14č33í

19. 1. 2014 22:26

To jsou jen bláboly ODS, které zastřešuje předsedkyně Oblastního sdružení  ODS Praha 1, členka ODS od roku 2006, členka MR ODS Praha 1, zastupitelka MČ Praha 1, místopředsedkyně komise kultury, členka pracovní skupiny ODS Praha 1 oblast kultura, památková péče, zdravotnictví, členka klubu zastupitelů.

Vůbec se nedivím, že zrovna tato strana se tak bojí ;-D!!

0 0
možnosti
MP

Paní Kočí, zatímco vy mu slepě věříte a nedáte jediné plus či minus, já jsem dodal oboje. Kdo z nás dvou je objektivní? Zdůraznuji, vybojuje-li dotace pro drobné zemědělce tak stejné jako v ostatních státech, budu ho chválit do nebe. Rozumnému stačí, fanatikovi nikdy.

1 0
možnosti
ZK

Z60d38e15n95a 30K43o22č28í

19. 1. 2014 20:48

Jestli tolik chcete, tak vás klidně omínusuju. Nějak nechápete, že samotný Babiš nemůže změnit to, co předchozí vlády ( včetně vaší oblíbené ODS ) v přístupových smlouvách odsouhlasili. ODS a ČSSD udělaly z přístupových smluv zmetek, který se bude těžce napravovat. Nicméně vám prozradím, že už se podařilo u EU srovnat dotace na pěstování chmele, brambor a chov ovcí a koz.a během tohoto roku zemědělci dostanou na to dotace, stejně jako dostávají ve starých  zemích EU.!!

Pokud říkám pro zemědělce, tak říkám pro všechny - velké i drobné;-)

Vím, že mu vyčtete ještě všechno možné, za co mohou předchozí vlády, ale zázraky jako tento, se nedějí každý den.;-)

0 0
možnosti
MJ

Hezký podvečer.

Myslím si, že podnikatel takového rozsahu jako pan Babiš, či podnikatel menšího rozsahu až po ty nejmenší prostě neuvažují, zda-li jsou pravičáci či levičáci.Tady je postkomunistickým zvykem, dělit i podnikatele na pravičáky a levičáky.Dle mne ohromný omyl. Koukněte se po světě.Jsou tam různé výšky daní. Někde je pravicová vláda a daně přes 50 procent.Někde je levicová vláda a jsou tam daně pod 50 procent.U nás, jak víte je jedno zda-li je u vesla levicová či pravicová vláda. Nohy podkopávají poctivým podnikatelům stejně ;-D  Co je důležité pro podnikatele? Dlouhodobě stejná pravidla. Třeba můj zaměstnavatel neřeší daně. Vůbec. Je plátcem DPH. Tak ho zajímá DPH. Nakupujeme vše v zahraničí. Tak ho zajímají kurzy. Dále ho zajímá vymahatelnost peněz od zákazníků, kteří neplatí. Tak ho zajímá tato část zákonů. Prostě hra na levičáky či pravičáky je ve světě pasé. Jen si prostudujte , opravdu prostudujte vládní weby opravdu kapitalistických zemí....

3 0
možnosti
MJ

No a když si ty weby prostudujete, nebudete tak náchylní různým lživým "ideologickým" cancům českých politiků. Ať v levo či v pravo.;-)

1 0
možnosti
Foto

To, že v politice procházel střet zájmu, neetické vztahy apod., neznamená, že se s tím má někdo smiřovat. A Babiš toho má na hrbu hodně. Člověk s nejasnými vztahy k jedné, spíše i k další tajné službě, nemá v politice do dělat. Jeho vzestup je cílevědomé hochštaplerství, kamarádil se s každým, pokud mu to vyhovovalo. Klaus, Gross ,Zeman a další. Dodnes nikdo neví odkud opravdu vítr vane. Možná od jeho arabských přátel.

1 1
možnosti
Foto

Jsou vztahy s Stb přijatelnější, něž je zapojení do jiného organizovaného zločinu? Pro mne ani ne.

1 1
možnosti
MP

Chválím některého jeho pravičácké návrhy-hledat úspory. Nesouhlasím však, že podlehl Sobotkovi a souhlasil s nějakými daněmi, mám dojem pozemkovými. Nejsem si jist, je-li pravičák či levičák. Je kam vítr, tam plášt. Od té doby, co začal jednat se Sobotko, najednou už nekritizuje ČSSD. Předtím ji kritizoval tak jako ODS. To něco o jeho povaze prozrazuje. Vůbec nejsem zaujatý, říkám jeho klady i zápory.

1 1
možnosti
ZK

Z23d32e72n95a 41K26o51č59í

19. 1. 2014 18:47

Víte - koaliční partner se nepropírá ve sdělovacích prostředcích, ale jen mezi 4 očima. ODS to nedokázala pochopit - a na to také dojela. Babiš je chytřejší a ví kdy a co může pustit ven a co ne. ;-)

0 0
možnosti
MP

Babiš potřebuje eurodotace, proto mluví o jejich urychleném proplacení. Proto šel do politiky. Proč se nezbavil svých 300 firem? Kdyby tam šel čestně, tak se jich vzdá, jak to udělali  všichni politici.

2 2
možnosti
ZK

Z68d15e80n93a 64K97o95č92í

19. 1. 2014 16:42

!!Už těch blábolů, které opakujete pořád dokola, nechte. Zkuste už něco nového, co je podloženo nějakými fakty. ;-)

5 2
možnosti
Foto

Je Babiš ministrem nezákonně? To si nemyslím.

Je ministrem nemorálně? Tím jsem si jistý.

Upřednostní své podniky? Nepochybně, ale to se děje dávno, jak popisujete.

Bude špatným ministrem pro občany? Myslím, že ne; má ve zvyku obklopovat se schopnými odborníky.

Zlepší se za jeho ministrování finanční situace státu? Příliš ne, bude to trvat delší dobu.

Bude Babiš lepší ministr než jeho předchůdci? Myslím, že ano.

2 1
možnosti
MP

Kupte si babišovu hotovku a vsadím se, že tzv. maso vyhodíte.

0 2
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 1390x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik