Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komunisté s tím nemají samozřejmě nic společného. Jde o tradiční českou povahu, vždy myslet dopředu a být flexibilní.  EU  v současné době např. v tomto směru projednává návrh  nejmenovaného europoslance za ODS (má i novou funkci ve vedení ODS) umístit do splachovací trubky WC malou vodní turbínku na výrobu el. proudu, poháněnou splachovací vodou. Vyrobená el. energie bude akumulována v bezolovnatém akumulátoru a užívána ke svícení na WC.

1 0
možnosti
Foto

Rozumím. Když nějaká strana podlehne svodům zločinosti, nemá s tím sama níc společného, protože to češství je na vině. Paráda:-)

2 0
možnosti

20. 1. 2014 6:15

No, ono te vody tim zachodem protece dostatecne mnozstvi i v uspornem hajzliku. Nehlede na to, ze jen o par metru dal se k tomu pridruzi i jina voda z umyvadel a drezu a sprch a dal jeste destova voda ze strech chodniku a silnic.

0 0
možnosti
Foto

Pokud WC nestojí přímo na svislém svodu, pak se to šetření projevuje výrazně.

2 0
možnosti
MP

EU by měla zakázat výrobu toaletního papíru. Moc se s ním plýtvá a užívá se poněkud pohoršujícím způsobem. Ted nevím, jestli přijede úředník z Brusele a zkontroluje mi, jaký splachovač mám na záchodě? Neměl by zkontrolovat i velikost lidského lejna, jestli nepřekračuji normu?.

3 1
možnosti
Foto

Jde jen o to, jestli si zachováme zdravý rozum a nebudeme jako slepé stádo.

3 0
možnosti
Foto

Živnostníky, i ty nejmenší, zrušil Tonda Novotný počátkem 60. let. V té době ještě nebyl Brežněv šéfem toho cirkusu a navíc, SSSR a RVHP nám do detailů běžného života žvanily podstatně méně než nyní EU.

3 1
možnosti
Foto

Já si právě také myslím, že to byla hyperaktivita:-)

1 0
možnosti
AS

A57d92a83m 85S33t96a35v75a

19. 1. 2014 22:54

"Připravuje snad EU válku?": Aha, to jako narážíte na ty jejich návštěvy Ukrajiny ?

0 0
možnosti
Foto

Onehdá jsem měl děsivý sen.

Všechnu smysluplnou práci na Zemi dělají roboti a lidi, aby se z toho nezjančili, tak se stáhli do nejrůznějších byrokratických struktur a v nich vymýšlejí plané chujoviny v naději, že robotům mezi tím třeba dojde olej do krčních obratlů a oni se budou moci vrátit do výrobního procesu...

1 0
možnosti
Foto

Tak to je hustá chmura:-)

0 0
možnosti
JT

Ja bych to tak zle nevidel. Da se prece splachnout dvakrat nebo si pomoct kyblem

0 0
možnosti

Taky jsem si tu otázku kladl, a dospěl jsem k závěru, který nemám potvrzený v žádných pramenech. Vyvlastnili jsme německý majetek, a aby to tak neřvalo, tak už jsme vyvlastili všechno ostatní.

0 0
možnosti
Foto

Já sám jsem ještě žádné vyjádření žádného komunisty neslyšel. Ale pár jich sem píše, tak nám to třeba vysvětlí:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 12,98
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik