Diskuse

Televizírání

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Navždy zůstane pravdou, že těm, kdo nevstupovali do KSČ jako podlézavci, ale z obav z následků odmítnutí nabídky, těm to 99% voličů usnadňovalo. Protože sami buď byli lhostejní a pohodlní nebo předpokládali nepříjemné otázky a zpochybňování svého vztahu k socialistické vlasti.

1 0
možnosti
Foto

Zmíněný program jsem neviděl, nicméně - meritorně - autore: nepřipadá Vám přinejmenším divné, že máme Úřad na vyšetřování zločinů komunismu, komunismus byl prohlášen za totalitní a nesnášenlivou ideologii a na místo hejtmana je zvolen komunista? /notoricky známá paralela s nacismem je na místě/.

Je tragédií, že po 25 letech už nám to nevadí, že člověk, který ohnul hřbet před ideologií a dělal ji pohůnka, který tam šel jen kvůli kariéře - termín "slušný" komunista byl na tomto fóru v posledních dnech diskutován mnohokrát, nicméně je to oxymorón - takže tento člověk se dral na výsluní za bolševika a nyní se bez mrknutí oka dere nahoru znova. Máte pocit, že je to charakterní člověk? Jsem si jist, že kdybychom byli anektování třeba Čínou, jako první se nechá vytáhnout do stran víčka a sklep naplní pytlemi rýže. 

Možná byste prozřel až tehdy a zíral??

4 4
možnosti
JM

A Tlustý z ODS a řada dalších, co byli taky komunisti, ti vám nevadi? Dělal proti nim někdo protestní manifestace? Nevydral se ten Tlustý až nahoru?

1 0
možnosti
SN

:-)  Pane autore ! Bezvýhradný souhlas !  Viděl jsem to také, bylo mi z toho zle. Opravdu řeč....jeden o voze, druhý o koze. Ti mladší lidé nemají absolutně ánung o tom, jaká to byla doba, něco mají ze školy(v některých případech zkresleně), něco z netu, ale v jádru o tom neví nic a v TV se podle normálních lidí ztrapňují. MOžná, že je to fakt zadání vedení TV, které chce také žít!  R^R^R^R^R^

4 1
možnosti
Foto

Také se někdy divím, co se to v těch školách učí:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 13,11
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik