Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro zábavu i relaxaci?:)

0 0
možnosti
JH

Pane Herdo, jsem Vaše fan!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Co se ,,partají" týká, žádná pochopitelně nebude tvrdit skutečnost, že nejsou nic více, ale ani nic méně, než toliko kapitálová zájmová korporace, nabízející svůj ,,produkt", za účelem svého zisku prostřednictvím své ,,moci". Lhostejno, zda ve ,,vládní" pozici, či v opozici, neb stále se jedná o podíl na moci.:-/ Jinak zdravím ;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky netu v podstatě průzkum ,,veřejného mínění". Blogy nevyjímaje. Nikoli průzkum agenturám placený, ale naopak zisk přinášející. Krátkodobě i dlouhodobě. Takže i takto by mohlo býti na Vaší ,,otázku" odpovězeno. Jinak zdravím. J.A.J.;-)

0 0
možnosti
Foto

Vážený autore, „ukradl“ jste mi téma. Článek jsem už napsal, jen nad tím ještě uvažoval. Sebekriticky ale přiznám, že jste to zvládl lépe. Co k tomu dodat? Snad jen toto. Přesvědčit naše „uvědomělé“ občany, že princip, jak moc uchvátit a ji potom udržet, je pro všechny politické strany stejný. Není rozdílu. A to jak v minulosti, tak dnes a zítra. Jediné nebezpečí je, pakliže jedna mocenská strana dosáhne absolutní většiny. To pak svádí k různým nepravostem. Stejně tak by nebylo na škodu si připomenout praktiky „studené války“. Ty také fungovaly po desetiletí. Mnohé se dá právě použít i dnes.

0 0
možnosti
Foto

Mně osobně jde z tohoto blogu hlava kolem, protože je to takový pelmel. Takže bych klidně blog na podobné téma zveřejnil.

0 0
možnosti
MD

Neni to monotematicke, ale i tak dava smysl. Realny pohled. To by slo.

1 0
možnosti
MC

Symbióza nerozlučných bratrů bude vždy v rozporu. A je to tak dobře. Jeden bratr svobodný. Druhý jen nerovně rovný. Je to o rozumu. Proto vždy po revolucích vždy svoboda i bratrská láska postupně mizí.

0 0
možnosti
MP

Odvádět pozornost jinam je úspěšná historická praktika mnoha režimů.R^

1 0
možnosti
Foto

Populismus vyžaduje někdy i značné sebezapření. Není to lehké zesměšňovat se před lidmi, kteří rozpoznají mrzké pohnutky a podbízet se těm méně vnímavým a manipulovatelným. Ale čím je svědomí v hlubším spánku, tím lépe se to dá zvládat, i s povýšeným samolibým úsměvem:-)

1 0
možnosti
Foto

Dokud byla anonymní diskuze, tak jsem měl čtenost i ve dnech kdy jsem nic nezveřejnil kolem 300. Ted to bývá 10-20. Asi došlo k odlivu čtenářů i diskutérů. Také občas napíšu blog, jen abych si ověřil obecnou reakci na dané téma.

0 0
možnosti
Foto

Anonymní diskutéři jsou často jazykově velmi "bohatí", což asi láká podobně bohaté čtenáře:-) Ale vše má své pro i proti.

1 0
možnosti
Foto

Mně prostě zajímá, co komunisté opravdu chtějí. Zajímalo mě i to, co chce ODS. Na to mi už Marek Benda odpověděl v televizním rozhovoru, když se vyjádřil, že časem lidé zjistí, že ani v jiných stranách nejsou andělé. To je fakt upřímně vyjádřený "pozitivní" program! Čekat a doufat, že jiní zklamou ještě víc.... To v té Plzni museli učit příšerné zhůvěřilosti.

Ani vlastně nevím, kdo ten  novodobý VUML založil.

3 1
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1366x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik