Diskuse

Lustráti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotaz ministru vnitra (Parlamentní listy)

11. 2. 2014 14:44:28

Tolerované nezákonné jednání

Vážený pane ministře, zajímalo by mne, zda jste si vědom, že je v naší republice opakovaně tolerováno nezákonné jednání některých členů KSČM i členů komunistických mládežnických organizací. A to veřejnou propagací zločinných komunistických vůdců a jejich režimů, popíráním jejich zločinů i nedůstojným znevažováním jejich obětí. Vím, že Policie České republiky bývala znejišťována nečekanými rozhodnutími soudů ve prospěch spravedlivě obviněných, přesto jsem přesvědčen o tom, že schopný ministr vnitra má mít dost pozitivní vůle k odpovědnosti a neměl by se nechat odradit dílčími neúspěchy. Dá se očekávat, že budete takovým ministrem? Děkuji předem za uklidňující odpověď. http://jaroslavherda.blog.idnes.cz/c/395904/Snazim-se-vas-pochopit-Stalinjugend.html Odpověď Tento dotaz čeká na zodpovězení.

0 0
možnosti
MC

Z toho jaké kádry z převážné většiny zveme do veřejnoprávní televize se pozná hned jaký máme a chceme stát a jaká je a chceme svobodu.

0 0
možnosti
Foto

Když už je jedni zvolili, pak ať alespoň slyšíme ty jejich smělé odpovědi. Já například jsem si nepředstavoval, že něco takového někdy uslyším. Takové semelovosti  jsem neslyšel ani jako student na hodinách ON. Tehdy to kantor alespoň kvapně přešel slovy o přehmatech. Ale toto...........!Zdá se, že komunisti se neshodnou v dost zásadních věcech. Pro jednoho to byla justiční vražda, ale nepřekáží mu "názor"

kolegyně, který by si měla vyjasnit někde jinde, soukromě, na pohovce terapeuta. Protože on to názor v pravém slova smyslu není. Je to postoj, k němuž příčiny neleží v žádném kontextu doby, ale uvnitř paní poslankyně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 13,28
  • Průměrná čtenost 1366x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik