Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

KG a spousta jinych opravdu nestali za nic. Ale dalsi spousta antikomunistu smutne postavy nezvlada nic jineho, nez se stale dokola patlat v casovem rozmezi par roku, ktere se techto kontroverznich postav tyka a vyvolavat stale dokola jejich duchy. To je uz i pro normalniho pravicove smyslejiciho cloveka otravne.

0 0
možnosti
Foto

Lidi patřící k lhostejnému stádu neznepokojuje rozdíl mezi názorem a vědomě šířenou lží. Ani vyvolávání duchů zločinců. Ani to, jaké nesmysly slýchají jejich děti od zákonodárců. Ani nezákonné jednání, pokud se to netýká jich osobně. To není nic levicového nebo pravicového, to otázka etická, pro mnohé lidi otravná.

1 0
možnosti
Foto

Soudruzi, kteří se klaníte Klémovi, já bych nechtěl být nespravedlivý. Nevím, jestli to byl jen bezcitný intrikán a vrah. Ale když uvážím, jaká byla jeho choť, která si nechávala říkat milostpaní a, co si budeme zastírat, nebyla nijak atraktivní ani chytrá(spíše naopak), pak vražda Milady Horákové by mohla souviset i jeho komplexem. Ostatně ta slova o prohnilé inteligenci nepramení z ničeho jiného, než z komplexu, neboť inteligence není nikdy horší nebo lepší, než tzv. dělnická třída.

0 0
možnosti

A50l94o12i36s 70Š39í45m96a

24. 2. 2014 16:30

Že by až tak hluboká, svazující a vnímání reality omezující nenávist proti komunistům byla v autorovi, no toto;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Inu, nikdy jsem primitivním zbabělým vrahům neholdoval, to přiznávám. A výpovědi vynucené brachiálním násilím mohou nadchnout jen sadistické úchyly.

1 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 13,13
  • Průměrná čtenost 1361x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik