Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím proč, ale vytanulo mi na mysli jedno heslo. Ozývalo se z úst statisíců. Hrdě křičeli: „Stát jsme my“. Nedlouho poté padla berlínská zeď. Asi mám pocit, že mnohdy pohrdáme sami sebou a volíme politiky jenom proto, abychom měli viníky za vlastní neschopnost. Snad bychom se měli přeci jenom zamyslet nad tím, co že je to vlastně stát. Myslím, že to ještě nevíme. Dokonce se domnívám, že tato nevědomost je vlastně to nejhorší dědictví komunistického režimu.

0 0
možnosti
MD

Tak u me. Vyraz cesky stat bych nahradil vyrazem ceske politicke (elity). A pak ten VH. Byl prilis kontroverzni a stejne ladene pohledy na sebe si plne zaslouzi. Jako celku rikam ano.

1 0
možnosti
Foto

Nejsou to jen ty elity, ale i instituce státu.

1 0
možnosti

J40a39n 53Š48u54s19t76e14k

26. 2. 2014 8:21

Přiznávám, myslel jsem, že autor je jiná třída. Že je minimálně o nějaký level výše než ti .píp   komunistobijci. Na druhou stranu o nic nejde. O jednoho víc nebo méně .....

V honbě za pofidérní karmou bude ještě takových jednoduchých a levných článků napsaných stovky.

 Pěkný den.

P.S. Mínusy hažte níže. Díky. :-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 1371x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik