Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, co vše je náplní práce vojenské rozvědky, když jí ubyla starost o sledování premiérovy manželky. Přesněji - když už se přestala nechat úkolovat premiérovou přítelkyní. Já osobně jsem paní Nečasovou nevnímal jako obecné ohrožení či ohrožení státních zájmů, vlasti, Vrbětic  ..........atd. atp.

1 0
možnosti
Foto

Abych nemátl veřejnost, doplňuji inrormace. Dočetl jsem se, že za ostrahu zodpovídá Vojenský technický ústav zřízený Ministerstvem obrany (tedy žádný jouda, joudil nebo troubil)

0 0
možnosti
Foto

Ještě štěstí, že tu už nemáme žádnou atomovku.

1 0
možnosti
MK

M29i92l19a79n 89K83e61s16l

5. 12. 2014 21:31

Při výbuchu zahynuli dva lidé.To byla  kompletní ostraha areálu o padesáti objektech naplněných municí?Dva hlídači, s plotem s dírami nebo i bez nich,takový areál  přeci nejsou schopni uhlídat.Podle fotografií stav některých objektů také důvěru nevzbuzuje-možná,že jsou některé prázdné.Nejhorší je,že nikdo neví zda to bouchá samo nebo tomu někdo pomáhá.Teď najděte partu sebevrahů,kteří bomby a šrapnely deaktivují nebo po jednom odvezou a odbouchnou.Nejhorší na tom je,že to nevyhnije.Vždyť ještě 70 let po válce to bouchá.

4 0
možnosti
Foto

Dočetl jsem se, že Vojenský technický ústav je velmi mladý. Možná, že tedy něměl, jako dvouletý, představu, co střeží.

0 0
možnosti
MT

Netvrdili kdysi nejací psychopati, ze vsechno co je soukrome a privatizovane je lepsi nez státní?

2 0
možnosti
Foto

Vyšly najevo pěkné pořádky. 50 budov, skoro polovina plná munice a nikdo tam nekontroloval oplocení? Takovou záležitost si měl ponechat pod kontrolou stát.

1 0
možnosti
KV

K79a52r18e46l 25V62a59l94i39š

5. 12. 2014 16:47

Bohužel se mýlíte. Je jednodušší nakoupit neprodejný materiál, zapálit ho a na státu nebo pojišťovnách vymáhat peníze.Rv

1 0
možnosti
OP

Bohužel se nemýlíte. Chtít po úřednících, aby se zabývali dírami v plotu je přece nehoráznost. Buzerace a povýšená kritika je jejich hlavní náplň

4 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1366x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik