Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože zmíněný Pillmann nadále diskuse neotevírá, tak jen na dokreslení:

Ve volbách roku 1992 byl zvolen za ODS, respektive za koalici ODS-KDS, do Sněmovny lidu (volební obvod Západočeský kraj). Ve Federálním shromáždění setrval do zániku Československa v prosinci 1992.

V senátních volbách roku 1996 kandidoval do horní komory českého parlamentu za Senátní obvod č. 9 - Plzeň-město, coby nezávislý kandidát ODS (ODS měla oficiálního kandidáta Bohumila Kulhánka). Získal ale jen necelých 5 % hlasů a nepostoupil do 2. kola voleb. V senátních volbách roku 2000 kandidoval do horní komory českého parlamentu za senátní obvod č. 8 - Rokycany, coby kandidát za formaci Akce za skutečnou demokracii (AZSD). S 12 % hlasů nepostoupil do 2. kola. Znovu v rokycanském senátním obvodu kandidoval v senátních volbách roku 2006 za AZSD. Získal necelých 7 % hlasů a ani tentokrát se senátorem nestal. Opětovně se o průnik do senátu pokusil v senátních volbách roku 2010, a to za Senátní obvod č. 7 - Plzeň-město. Nyní byl bezpartijním kandidátem za stranu Suverenita (Bobina). Získal opět necelých 5 % a nebyl zvolen. Podle údajů k roku 2010 pracoval jako lékař na okresní správě sociálního zabezpečení Plzeň-jih.

V komunálních volbách roku 1998 kandidoval za ODS neúspěšně do zastupitelstva města Plzeň. Profesně je uváděn jako vedoucí referátu. V roce 2000 založil politickou formaci Akce za skutečnou demokracii, jejímž byl předsedou. Činnost této strany byla pozastavena rozsudkem Nejvyššího soudu roku 2008.

Pillmann se se vytahuje, že byl poslancem. Ano, pár měsíců v r. 1992. Jinak je jen politický turista.

1 0
možnosti

perla...

v prvním odstavci jste označil odpůrce VH za hlupáky (až na výjimky)

a v posledních dvou odstavcích tvrdíte, že není pravdou, že by příznivci VH odpůrce označovali za hlupáky, protože žádného takového id**ta neznáte...

podívejte se do zrcadla a seznamte se...

připomínáte mi situaci z předvolební kampaně, kdy si jeden komunista stoupl před druhého komunistu a řekl mu "pane Vy jste komunista!" a ta (údajně) inteligentnější část publika freneticky tleskala...

pokrytectví světem vládne:-/:-/

1 2
možnosti
Foto

Názoroví odpůrci Václava Havla hloupí být nemusejí. Příznivci článků demagogicky dehonestujících  ano. Možná čtete příliš rychle. Podsouváte mi, co jsem nenapsal. Proč si tedy sám nenapíšete, co byste chtěl, abych napsal? Já opravdu neznám takového idiota, o nichž psal pan Pillman a věřte, že jsem tomu rád. Dále: "není pravdou, že by příznivci VH odpůrce označovali za hlupáky" to že jsem napsal? Nejste s panem Pillmanem nějak spříznění? Třeba studiem na Universitě Josepha Goebbelse?

4 0
možnosti

Je jasné, že výraz Havlista vymysleli odpůrci Václava Havla, protože jej zásadně používají oni, jako náhradu, za již překonaný název Pravdoláskař. Pan doktor Pillman rozhodně není žádný hlupák neschopný Havla pochopit, je to jen člověk, který na něho z nějakých neznámých důvodů demagogicky útočí a to dost neférově, takže svoji definici o neslušném člověku podle mne splňuje. Nemůže se tedy divit, že si o něm my, kteří máme Václava Havla rádi i přes jeho chyby a omyly, myslíme svoje. Není žádná povinnost Havla milovat, ale komu prospěje jeho neustálé napadání a diskreditace. Já si myslím, že většina zuřivých odpůrců Václava Havla skutečně velkou inteligencí neoplývá, ale výjimky samozřejmě jsou.

9 0
možnosti
Foto

On VH nastavuje mnoha lidem zrcadlo - a tak je usvědčuje z jejich zbabělosti a malosti. A to je štve, když si to uvědomí.

Protihavlovská "kampaň" má možná za cíl zastřít něco jiného.

3 0
možnosti
Foto

Pillman si pouze promítá do lidí své představy o druhých, zkreslené svými předsudky.

Takových jsou mraky, ale jen málokdo z nich to dělá tak agresivně. Asi nechce být brán vážně těmi, vůči kterým se vymezuje, ale se soustředí na bijce, co klikají karmu za to, že "to jim to ale nandal, co?".

7 0
možnosti

L86e52o 91W38o31l36f

20. 12. 2014 20:29

Excelentní článek. :-)R^

5 0
možnosti
Foto

No,,,,, ti, kdo panu Pillmanovi zvedali karmu si to se mnou zřejmě nechtějí vysvětlovat. Ani se jim nedivím:-)

8 0
možnosti
Foto

Zkoušel jsem to, ale nedokážu si ani představit, jací lidé to asi jsou. Snad jedině zarytí komunisté.

5 0
možnosti
Foto

Zdá se, že zcela naplňujete definice pana doktora Pillmana - stydíte se za to, že jste havlista a své názorové oponenty nazýváte lůzou. Zamyslete se tedy nad sebou ještě jednou a pokuste se znovu definovat svoji kategorii.

3 11
možnosti
Foto

Lžete, nebo je vaše mysl indisponována. Ostatně schopnost číst neznamená vždy rozumět. Já bych například skriptům o jaderné energetice také nerozuměl. nedávejte si zpočátku úkoly, jež jsou nad vaše síly. Zkuste zatím třeba Ferdu mravence.

12 2
možnosti
Foto

Máte karmu..

Ten autor mi není sympatický už tím, že pohodí nějaký blábol, neřku-li bláto,ale diskuzi pro jistotu nedovolí.

Havel měl chyby a jeho filantropická a protiválečná rozhodnutí dopadla i na českou ekonomiku. 

Nikdy jsem ho moc nemusel. Ale když se v blozích či komentářích dočítám, kdo všechno byl a co všechno měl udělat, tak si říkám, že byl snad velmi nedoceněný. Ďábel být nemohl, v toho nevěřím. Tak to snad musel být génius.....

10 1
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 1366x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik