Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1. názor se od vědomého svinění liší, na coč pamatuje právo ve všech demokraciích a většinou i mimo ně

2. havlisté nemohou pana Škvrnu hodnotit, neboť v pojetí, jakými jsem se zabýval jsou to jen vysněné bytosti - hromosvody pro duševní masturbace

3. zákony nejsou množina paragrafů, z nichž si lze vybrat podle libosti (i když vím o případu, kdy státní zástupce argumentoval tak dlouho jedním judikátem, jehož obsah neuměl naplnit, až jsem měl po jistou dobu pochybnosti o spravedlivém výsledku)

4. nejsem si jistý, že ti virtuální havlisté (bytosti spíše ze sci-fi románu) si zaslouží hodnocení slovem šmejdstvo, neboť tak démonicky vylíčeni nejsou

Závěrem: Od spodiny se dá očekávat nejen to, že se dopouští zlovolných činů a obhajuje je primitivním způsobem s odvoláváním se na vlastní nedotknutelnou svobodu , také se někdy dopuští vědomého hyenismu, neschopna ani elementárního ohledu k blízkým zesnulého. Samozřejmě nemám na mysli ohled k příznivcům ale k těm nejbližším.

3 0
možnosti
Foto

omlouvám se za překlepy

0 0
možnosti
Foto

Správně...s nesprávnými názory je potřeba zatočit...tak nějak...po bolševicku :)

3 0
možnosti
Foto

Václav Havel a jeho stoupenci se pod praporem pravdy a lásky dopustili mnoha lží a nenávistných útoků na své politické předchůdce, jaké do té doby neměly obdoby - viz text. p.Škvrny o Klementu Gottwaldovi, který doslova převzal z havlistických médií.  A vida - jakmile se p. Škrna otře o Václava Havla, ihnmed to havlisté hodnotí jako urážku majestátu, chtějí své odpůrce trestně stíhat a posílat do kriminálů. U Klementa Gottwalda jim to nevadilo ? Proto vznikl termín "havlista", aby bylo možné tyto pseudodemkraty odlišit od skutečné, demokraticky smýšlející veřejnosti.

1 4
možnosti
Foto

Ještě vy do toho. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Nad vším je ústávní právo na svobodu slova, tedy projevu po projevu. Fakt nemá smysl, aby se každou hloupostí zabývaly orgány činné v trestním řízení. Úplně dostačuje kritika daného projevu, polemika s ním.

Cenzor je nejlepším přítelem cenzurovavaného. Fučíka také cenzurovali a výsledkem bylo vítězství komunismu.

1 2
možnosti

už jsem si myslela, že s vámi taky jendou budu souhlasit a dám plus - a vy to zkazíte druhým odstavcem ;-D

2 0
možnosti
PA

P43e83t55r 61A14g92u35l32á28r

21. 12. 2014 15:23

To by mne zajímalo, dle jakého paragrafu by chtěl autor pana Škvrnu úspěšně pohonit.

0 0
možnosti
JR

J91a54r62a 98R23a92n79k

24. 12. 2014 1:37

"Pan Skvrna" ....ja se vzdy rozesmeju kdyz vidim tohle spojeni, ta dve slova se mi jaksi nehodi, spis "ono Skvrna". Precetlas jsem jeho jeden blog a odradilo mne to na dalsi. Tak nejak jsem si vzdy predstavovala, jeste nedospela, kdyz jsem nekde videla napsano: byl tady Serbit, nebo Killroy was here a pod tim takova kresbicka obliceje s vykulenyma, svidrajicima ockama:-/ Jako clovek - zadna hodnota.

0 0
možnosti
Foto

Oba jmenovaní autoři se svými texty snaží vzbudit dojem, že se myšlenkově pohybují výše než ostatní a že z "výšin" svého rozumu a rozhledu mohou ostatním radit a dokonce až filosoficky hodnotit a "vědecky" rozebírat.

Opak je pravdou. Jejich plytké oploštělé texty nedosahují ani krajově okresního formátu, ač by rádi aspirovali na min. republikovou úroveň.

Je zbytečné se jimi zabývat, natož pak brát je vážněji. Malé děti také papouškují různá ošklivá a zlá slova, aniž by byly schopny posoudit obsah a dopad takových slov.

Mějte krásný den.

5 1
možnosti
Foto

Z toho si nic nedělejte. Mě admini smazali příspěvek, ve kterém jsem žertovně (bez neblahých slůvek!)  jednomu členu strany (KSČM) připomenul, že nebýt Havla (jehož ve svém blogu nepěkně napadal), možná by skončil na prkénku nebo v lepším případě v lochu. A že by mu měl být naopak věčný.

Kupodivu lži a urážky v blozích redakci nevadí. Tak mi napadá, že by bylo na místě sepsat petici administrátorům, aby se chovali poněkud uvážlivěji. Mně to občas zavání šikanou.

Zdravím a KARMA! R^

4 1
možnosti
Foto

Tak nějak polojasno....:-/

0 0
možnosti
Foto

Eminente, pane kolego, eminente! R^

2 0
možnosti
PS

Pojem havlista neznamená kromě pokusu o urážku nic. Jsou lidé , kteří se hlásí k ideálům ,které Václav Havel zastával a já se k nim hlásím. Srovnávat je s komunisty je opravdu mimo mísu. Pravda a lež zvítězí nad lží a nenávistí - co tomhle je špatného, neměl by s tím v podstatě souhlasit každý slušný člověk? Ideály humanismu, svobody a demokracie může očerňovat pouze ten , komu jsou tyto pojmy cizí, např. právě komunista nebo člověk , který se o dění okolo sebe zajímá jen okrajově .

6 1
možnosti

Díky za reklamu i za potvrzení mé teze, že havlisté a komunisté jsou v podstatě stejné šmejdstvo :-)

3 6
možnosti
JD

Nemocný šmejd jsi tu akorát ty. Není důvod ti dávat jakýkoliv "politický" přídomek. 

Ty sám o sobě jsi lidská špína.

9 1
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik