Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

L88e56o 55W42o42l86f

22. 12. 2014 12:04

Arogance je parukou k zakrytí duševní pleše. (Jan Werich)

Pillman je Protiproud-ista, to snad mluví za vše.

Karmím R^

3 0
možnosti
Foto

Protože zmíněný Pillmann nadále diskuse neotevírá, tak jen na dokreslení:

Ve volbách roku 1992 byl zvolen za ODS, respektive za koalici ODS-KDS, do Sněmovny lidu (volební obvod Západočeský kraj). Ve Federálním shromáždění setrval do zániku Československa v prosinci 1992.

V senátních volbách roku 1996 kandidoval do horní komory českého parlamentu za Senátní obvod č. 9 - Plzeň-město, coby nezávislý kandidát ODS (ODS měla oficiálního kandidáta Bohumila Kulhánka). Získal ale jen necelých 5 % hlasů a nepostoupil do 2. kola voleb. V senátních volbách roku 2000 kandidoval do horní komory českého parlamentu za senátní obvod č. 8 - Rokycany, coby kandidát za formaci Akce za skutečnou demokracii (AZSD). S 12 % hlasů nepostoupil do 2. kola. Znovu v rokycanském senátním obvodu kandidoval v senátních volbách roku 2006 za AZSD. Získal necelých 7 % hlasů a ani tentokrát se senátorem nestal. Opětovně se o průnik do senátu pokusil v senátních volbách roku 2010, a to za Senátní obvod č. 7 - Plzeň-město. Nyní byl bezpartijním kandidátem za stranu Suverenita (Bobina). Získal opět necelých 5 % a nebyl zvolen. Podle údajů k roku 2010 pracoval jako lékař na okresní správě sociálního zabezpečení Plzeň-jih.

V komunálních volbách roku 1998 kandidoval za ODS neúspěšně do zastupitelstva města Plzeň. Profesně je uváděn jako vedoucí referátu. V roce 2000 založil politickou formaci Akce za skutečnou demokracii, jejímž byl předsedou. Činnost této strany byla pozastavena rozsudkem Nejvyššího soudu roku 2008.

Pillmann se se vytahuje, že byl poslancem. Ano, pár měsíců v r. 1992. Jinak je jen politický turista.

2 0
možnosti
Foto

Perfektní! To vysvětluje všechno!

Nemáte něco bližšího o té jeho formaci Akce za ...  a proč byla pozastavena? Myslím, že by nás to potěšilo. R^

1 0
možnosti
LN

...dilema...zpravidla nečtu články bez diskuzí...a po pár případech nečtu ani články páně Pillmana...naopak čtu články vaše...i články páně Hejny....což mne donutilo přečíst si vámi dvěma  oponované články páně Pillmana.....a po přečtení jsem utvrzen ve svém názoru...že články tohoto člověka nemá cenu číst...a už vůbec nemá cenu na ně reagovat....

6 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, vtipně navíc. R^

Chová se jako bolševik, a když jsem mu to napsal, málem ho trefil šlak.

4 1
možnosti
Foto

:-)Myslím, že zde opět nehrozí tsunami komentářů těch, kdo mu zase zvedali karmu... Chmurná představa o množině lidí, kteří jen kliknou.... s vědomím, že někdo za ně kopnul a udělal za ně něco ............nic dobrého.

1 0
možnosti
MT

Tak je to pěkné, ale stojí ten tajtrlík za to? Tyhle týpky nejvíc štve, když je ostatní ignorujou...:-)

5 0
možnosti
Foto

Díky. Cenu to přece jen má. Třeba proto, aby byl dostatečně odkopán, rozpoznán.

Ale raději bych psal o něčem jiném, to jistě  :-)

1 0
možnosti
JR

J63a25r30a 74R31a14n67k

22. 12. 2014 6:18

R^skvele, jak si to asi Rasputin prebere;-)?Dalsi sileny blog, rada bych mu darovala veskera "icka" stejne nevim, co s nimi:-)

4 0
možnosti
LJ

Mě se líbí, jak pořád huláká, že nemá íčka a proto neotevře diskuzi, což ale jen výmluva.

3 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik