Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RA

"Krysí technologie moci", ten obrat se mi moc líbí. :-) R^

1 0
možnosti
JR

J12a70r39a 26R57a77n15k

7. 1. 2015 18:26

R^ zjistuji, ze se v cestine po 90. letech ztracim, slunickari, pravdolaskari, hujeri.....vidim, ze me rozhodnuti odejit i z krasneho a pro mne jedinecneho Svycarska bylo rozumne, tady v kanadskem "melting potu" obcas strejdove v saune kritizuji vladu, ale za 5 minut o tom nevedi. Jednu dobu jsme meli v parku stanove mestecko bezdomovcu se vsim vsudy, kocky a psy, nosili jsme jidlo a satstvo, az lide zacali apelovat na starostu, zacaly se stavet za pomoci vsech, casto i bezdomovcu "Habitat for humanity", dokonce nekdo obetoval celou farmu, kde jich spoustu zamestnal. Podminkou bylo prestat s drogami. Pro ty je zde evangelicky farar, ktery dostal od mesta budovu, kde podava teple obedy a vecere, podminkou je pouze, ze prijdou v cas.

Syrske uprchilky Kanada bere, po nutnem prozkoumani dokumentu na miste, v lagrech, kde ted ziji. Vidime temer kazdy den v tv, male deti s popalenymi obiceji, bez koncetin, ano takove bereme a vsechny mensiny, do tech pochopitelne zapadaji i ty, ktere by islam zavrhl a obesil. Prvnich 250 uz zde je, byli rozdeleni do mensich mest, kde je take sponzorovali ruzne cirkve, dalsich asi 1.250 je na ceste.

0 0
možnosti
Foto

:-) děkuji za vaše slova, já se někdy také špatně orientuji v těch přibývajících nálepkách. Slyšel jsem vyprávět o Kanadě i o rozdílu mezi životem tam a v USA

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,24
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik