Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Patříte k těm několika autorům, které tady ještě otevírám. Jinak mi většinou stačí titulky. Pokud jde o Cvalíny, Macky a další genie, obohacuje vás v něčem diskuse s nimi? Pokud ano, hezky se bavte dál. Já půjdu dočíst Mailera.R^

3 0
možnosti
Foto

Dokázat od islamistů přepnout až na Stalina, to už chce notnou dávku fantazie. Vždyť Stalin, pokud je známo, žádné problémy s islamisty neměl, a kdyby snad ano, jistě by se s nimi domluvil. Tzv. mise a humanitární bombardování je až poslední možnost a dnes vidíme, jak to končí.

0 4
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří udrží v hlavě více souvislostí. S fantasií to nemá nic společného. Jinak ........ano, Stalin se uměl domluvit i s Hitlerem na přepadení Polska.

3 0
možnosti
Foto

Buďme rádi za ty dary....

(Než tento postoj pranýřovat, raději bych jej podpořila, ať už je číkoliv. Negace plodí jen negaci.)

1 0
možnosti
Foto

Ani já nepranýřuji za vyjádření soustrasti .....Jen mě to tolik netěší od obdivovatele zločinců, kteří prolili moře krve. Dokonce zdaleka ne jen odpůrců, ale často jen počtu - pro šíření strachu, pro dosažení poslušnosti ostatních.

1 0
možnosti

Zdá se Vám to možná jako paradox, ale všiměte si, že  tady na blogu nejvíce bijí na poplach lidé krajně politicky orientovaní - komunisté a nacionalisté.  Zřejmně si vůbec neuvědomují, že právě tím nejvíce podporují teroristy. Cílem teroristů není zabít pár lidí, ale šířit v našem světě strach. Ochromit strachem společnost a umožnit nástup extrémistickým skupinám. Rozložit společenský systém. A tito lidé svými apokalyptickými články jim ten strach pomáhají šířit.

0 0
možnosti
Foto

Paradox to je, ale i realita.

0 0
možnosti
Foto

Nebýt Stalina, fakt si myslíte, že byste tady dnes psal česky?

Možná někde na Sibiři, nebo v Patagonii.

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS