Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A někde nad námi sedí na obláčku u hyper-super-počítače dva bělovlasí stařečci, koukají na obrovitánský 3D monitor, kvedlají joysticky a chechtají se pod velebným plnovousem. "Počkej, Jehůvko, já teď nakukám nějakému multikulti, aby na stromeček posadil půlměsíc!" "Neštvi, Allášku, nebo popíchnu Konvičku a on začne strhávat ze studentek ty vaše černé šifóny! - Copak ti nestačí, že máme v českém betlému tři krále pochybného původu?" "Stejně ti řeknu, Jehůvko, že takhle jsem se už dlouho nepobavil!" "Víš, Allášku, nezdá se ti, že ty lidi jsou úplně pitomí? Když jsme tu zeměkouli plácali dohromady, neudělali jsme někde chybu?"

R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Jo, to takhle ing. Got ukazoval kolegovi Petrovi jeden svůj experiment. A Petr se ho ptá.. ,,Tak proč to radši už nevypneš?"8-o;-)

1 0
možnosti
Foto

Víte pane Herdo, jelikož jsem zažil a velice dobře pamatuji dobu, kdy bylo snahou i u nás nahradit naše tradice a symboly jólkou, mám na to svůj názor. I na Vánoce. Jako na symbol znovuzrození, ale i symbol rodiny. Na symbol onoho společného stolu, okolo kterého se rodina sešla, a to včetně těch, kteří již dávnou nejsou a nebyli. Na to, že nešlo ani o symbol konzumu a dostatku, až přebytku. O tom to totiž vše bylo, a stále je. S pozdravem J.A.J.

2 1
možnosti
Foto

P.S.: k oné ,,jólce". Tehdy dávali kom na její špičku hvězdu rudou(!)místo oné zlaté, která byla podobenstvím hvězdy betlémské.Dnes nikdo nikomu nezakazuje ani nenařizuje jakoukoli víru. Ale také, by se kdokoli své víry vzdal a tu svou si nesměl ochránit. Ovšem, není víra jako víra. Každá má své hodnoty, ač jak pro koho.

1 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že ta studentka "an sich" tedy sama o sobě žádné nebezpečí nepředstavovala. Nebezpečím je protlačování islámských pravidel a zvyků do našich pravidel a zvyků.

Ono se ne nadarmo říká "Podej jeden prst a přijdeš o celou ruku"

7 1
možnosti
Foto

Kdo jinému po prstu do drdolu strká ještě ruku, přijde-li takto o ni, měl by si stlát trus do svých dlaní. A nefňukat, že o cos přichází, když jedoruký tupě ocitá se v nesnázích. Blb rozdá se, byť varován, pak laje těm, jimž sám sebou byl zaprodán.

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,24
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik