Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"Neni vzdy snadne vracet se domu". V tom mate nespornou pravdu pane Herdo, je dulezite mit ten dum, vlastne domov, kam se vracet. Kazdy mohl videt video zaznamy kompletne rozbombadovenych syrskych mest, ruskym letectvem. Kolik asi Syranu melo v domov tam, kde jsou nyni trosky? Desetitisice, statisice, mozna az miliony, kam ti se mohou vracet? Z jednoho stanoveho tabora pro uprchliky do druheho stanoveho tabora v Syrii? Putin s tim ma zkusenosti z Cecny, kde po srovnani Grozneho se zemi, mesto znovu vystavel, obavam se, ze napravit devastaci zpusobenou ruskym letectvem v Syrii bude nad jeho moznosti. Bohuzel chmurne vyhlidky "pro navrat domu".

2 10
možnosti
Foto

Proto jsem se zmínil o cihle - v představě trosek.

2 0
možnosti
JS

To si myslíte, že americké bomby domy staví?

8 0
možnosti
DR

Ty americké jsou přece tak inteligentní že vždy trefí pouze teroristu. Civilistům i domům se vždy obloukem vyhýbají. R^

4 0
možnosti
KP

Jeste byste mel dodat kolik nemocnic.ti rusove znicili.Vzdyt ta Syrie mela tak propracovanou zdravotni peci, ze nemocnice byla v kazdem dome. Je to opravdu nestesti. Vzdyt jak dobre se vsem mohlo zit pod laskavym vedenim islamskeho statu.

6 1
možnosti
DR

Kdesi jsem nedávno postřehl takový výpis kde jich dle těchto úžasných zdrojů rusové zničili cca 3000. Tak všechna čest, takové zdravotnictví nemají ani v USA. ;-D

4 0
možnosti
JL

3000? To minite denne nebo tydne?

0 0
možnosti
DR

Já měl možnost vidět a to ne jedinkrát, trosky rozbombardovaných měst ruským i americkým letectvem. Není v tom vůbec žádný rozdíl takže se sice tradičně snažíte krásně ale zbytečně.

3 0
možnosti
JL

Tohle se clanku pana Herdy tyka asi tak, jako by jste napsal, ze na Novem Zealande rostou dobra jabka. Troll Rozsival.

2 3
možnosti
DR

Logické, nehodí se to přece do té tvé jediné pravdy že Lancik.

4 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,42
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik