Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JR

J23a73n 17R73á25ž

4. 11. 2018 19:04

Homosexualita je chybou, či nezaviněnou odchylkou od lidského normálu, o tom se snad spory ani nedají vést, ale je dobře, že přestala být považována za nemoc.

Ale nedostatečná sebedůvěra některých homosexuálů, která u nich vyvolává touhu na sebe upozorňovat veřejnou exhibicí nebo vyžadovat kvůli své sexuální odchylce nějaké zvláštní, zákonem posvěcené zacházení, to už se za nemoc dá považovat.

1 2
možnosti
Foto

Současná hysterie je toliko nástrojem k získání ,,bodíků" u těch, kteří si tak snaží upevnit si své sesle. Jde v podstatě o lobbing, neb ona ,,čtyři procenta" nejsou zanedbatelná ani jako poencionál. voliči, ani coby kupní síla v jakémkoli byznysu.

0 0
možnosti
Foto

I sebekvětnatější větev uschne, pokud není dále se rozvíjející. A to i tehdy, když památka na její květy dále zůstává. Ony ty větve i květy na nich vzešly z člověka, ovšem pokračování lidského rodu PO MEčI I PO PŘELICI nedávají, neb v tom jim nebylo, jistě však ne jejich vinou, dáno. Nikoli dáno člověkem, ale přírodou. A to žádné zákony ani různí ,,mičurinci", jakož i ,,homukulové" změnit nemohou.

3 1
možnosti
Foto

Nemohou, stejně jako se nedá vždy pomoci bezdětným heterosexuálním párům. A i ony se mohou dále rozvíjet a obohacovat ostatní.

1 0
možnosti
JJ

J77i91ř54í 90J24a82n31d94a

4. 11. 2018 16:37

"Přeji těm, kdo jsou hrdí, že jsou tou kvetoucí a plodnou větví, aby věnovali svou pozornost svým vlastním ložnicím, své vlastní intimitě a stejnou měrou pak především výchově svých vlastních dětí."

....

Opravdu se nikdo nestará o jejich ložnice či nějaké intimnosti. Manželství není o ložnici, je to společenský statut. Homosexuálové se dožadují určitého společenského statutu, tudíž chtějí nějaké uznání od společnosti.. Tudíž je to věc celé společnosti.

1 0
možnosti
Foto

Ano, i tak. Ovšem člověku, který přišel např. o končetinu, mu jí žádný společenský statut nevrátí.

0 0
možnosti
Foto

Není k tomu moc co dodat, karma.

3 0
možnosti
MD

Spatna orientace ci dite spanelske chripky? Priroda to jiste jeste zvazi.

1 0
možnosti
VH

Co mělo vliv na Vaše IQ?

0 0
možnosti
DS

Děkuji V, naprostý souhlas a karmaR^. Bohužel, je jednodušší házet kameny než si důkladně zamést před vlastním prahem. A my Češi jsme v tom hledání viníka všude jinde experti.

4 0
možnosti
Foto

Nepříjemná pravda: Některým lidem je představa, že by i jejich dítě mohlo patřit k té menšině, natolik nepřijatelná, že vytěsňují příčiny. Ta představa u nich vyvolává pocity trapnosti, studu. Někteří by se u svého potomka snadněji smířili třeba s leukémií. Proto se stává, že takové dítě je zatraceno, vyvrženo, odvrženo....Ty trapné pocity způsobují potřebu věřit, že se to může stát jedině z nějakých zkroucených důvodů, proto jsou logicky ti gayové a lesbičky zkroucení a zkroucenci.

5 0
možnosti
Foto

Já věděl, že někteří pochopí. Děkuji:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,21
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik