Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V konečném efektu máte nepochybně pravdu, ale já bych MZ nepodezříval z širokospektré konspirace, to přesahuje jeho základní orientaci. Vzhledem k jeho prioritnímu zaměření na sebe a potažmo na ty, kteří cíleně laskají jeho ego, tak nepochybně v tomto případě pouze tradičně machroval a dětinsky se těšil ze svého postavení. V tomto případě je poplašná zpráva pouze vedlejším produktem šílené exhibice jednoho egomaniaka. To však nic neubírá na její škodlivosti.

4 0
možnosti
Foto

Já nevím, jaká je jeho základní orientace. Pro jakou orientaci může člověk potřebovat například jako mluvčího tak pozoruhodného pana Ovčáčka? Není možné, že té základní orientaci, kterou máte na mysli, je ochoten přizpůsobit i orientaci všeho, co se dá?

0 0
možnosti
MB

Dlouhodobě a opakovaně se na těchto stránkách vymezuji. Odmítám M. Zemana brát vážně - důvody se snažím popisovat. Vidím jej, jako rozvraceče , se snahou prosazovat jeho - Prezidentský systém. Můj dojem je, že už se více blamovat nemůže - Od lůžkové úpravy Klenotnice po opékání brambor v ohništi Červených trenek. Vždy se mýlím - Pode dnem je zase to další. Nedovedu si představit Napoleona, Hitlera, nebo Hanibala, který by se o svém vojsku vyjadřoval pojmem Čučkaři. Dovedu si představit Stalina, který naopak tyto podpůrné instituce mýtí a dělá čistky! Jako občané jsme bgyli potupeni nedávno - Omluvným dopisem čínským soudruhům. Zřejmě to nestačí. Opravdu, to tu ještě nebylo. Vidím, že svůj postoj musím změnit! Naopak Miloše začít vážně brát! On je nějaký svérázný agent svého Ega ...:-)

6 0
možnosti
Foto

Stále jsme usvědčováni, že jsme neměli dost fantasie.

2 0
možnosti
JP

Ano, ty rozvědky opravdu čekaly, až jim to pán prezident veřejně sdělí.;-D

1 0
možnosti
LB

Obávám se, že se blíží doba, kdy si budeme říkat: "zlatej Husák". Bohužel. Rv

4 1
možnosti
Foto

Z psychologického hlediska se dá pochopit, proč si tolik lidí nechce připustit, kam až to došlo...

3 0
možnosti
Foto

... já bych ještě nejásal, třeba se už učí čínsky, a přeci jen mu zbývá dost času, napsat zvací dopis soudruhům z Číny. Nevím to jistě, ale bývalý prezidenti před okupací, taky nejdřív jen sázeli společně stromky, že jo;-D vám;-)R^

3 0
možnosti
Foto

... samozřejmě tajně, jak jinak - jsem opomenul:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji i Vám za spolupráci...:-)

1 0
možnosti
Foto

J95a70n 88A83n53d40r29l92e

7. 12. 2018 22:38

R^R^:-(:-(

slov netřeba, vse podstatne jste napsal Vy...

3 0
možnosti
Foto

Společnými silami ...:-)

1 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že nepřátelské rozvědky dokážou dešifrovat význam termínu "čuřkaři". To spíše registrovali slova plukovníka Koudelky, že u nás vykrvácely stovky agentů.

1 0
možnosti
Foto

Kliknout na google určitě zvládají

2 0
možnosti

Miloš Zeman definitivně potvrdil, že je zcela nekompetentní vykonávat úřad vysokého ústavního činitele a že je jedním z největších bezpečnostních rizik pro Česko

11 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1371x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik