Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím jak kdo, ale já zatím nezaznamenal žádné dezinformační (natož pak dezinfekční) blogy šířené nějakým Frantíkem, Franzíkem či jiným ...íkem, ale vehementně se tu snaží s takovými blogy kdejaký íčka z Rusi veliké a tudíž i velkým množstvím dezinformací.

Tak nevím, kdo je tu škodič, ale ze Západu tady fake news nevnímám.

4 1
možnosti
Foto

Opravdu zde není ani padesát, ani dvacet, ba ani pět amerických dezinformačních webů, které by šířily podvratné a nenávistné hovadiny, nad nimiž zůstává stát rozum normálního, průměrně vzdělaného člověka.

2 0
možnosti
MK

Stačí si to říci jednoduše laicky s otázkou: k čemu jsou výzvědné služby? Bezpečnost především, ale ta je mezi politickými souputníky samozřejmostí; takže? Inu nadnárodní byznys nezná bratra, natož nějakého politického souputníka. Silná, sjednocená Evropa (abych nebyl špatně pochopen - co nejužší hospodářská spolupráce NÁRODNÍCH STÁTŮ) je pro USA soupeř a ne partner, ač se tak tváří. A zde je pro ty v podzemí široké pole působnosti: od "správných" lidí ve vedení až po umístění té poslední montovničky na šroubečky.

Holt veřejná zpráva BIS nemůže popsat tisíce lidí USA, VB, Francie a dalších, ať už u počítačů a nebo v terénu. Že jsou si odvodí i žáček ZŠ. Jen v naší ČT asi ani tu základku nemají!

1 0
možnosti
Foto

Ti další dávají pozor na ty z Ruska a Číny.

3 0
možnosti
VV

Jiste ze ano. Sedi na hrade. ;-D

3 1
možnosti
Foto

Pro některé zúčastněné v diskusi: V žádném případě nevylučuji, že v tajných službách se vyskytují lidé , o které by se měli postarat specialisté z jiného oboru. To platí i pro některé naše zvolené smělce.

2 0
možnosti
LT

L25u82d71ě85k 68T56o35n77d98r

10. 12. 2018 16:37

Strýček Sam, strýček Fritz a strýček Frantík kontrolují nás, Čechy jako malé děcka, abychom jim nezvlčili.

Navíc strýčka Fritze a strýčka Frantíka... kontroluje strýček Sam (včetně telefonů Merkelové nebo Macrona, jak se provalilo na americkou NSA) Takže i oni jsou v očích strýčka Sama "nevyzpytatelní" a je třeba je šmírovat. Sice o něco míň než ty Čechy, ale přesto i je.

Jen furt nevím : kdo kontroluje strýčka Sama? Bůh? Nebo Putin? Nebo kdo?

Evropa to evidentně nedělá. (Děcka přeci nemůžou kontrolovat svého fotra. Fotr kontroluje a pevnou rukou řídí děcka, že)

4 1
možnosti
Foto

Ale mohou, jen nesmějí být ustrašená.

2 0
možnosti
RS

R65u16d23a 80S45l44a71v43í11k

10. 12. 2018 15:52

A jaké informace by tu měli ti agenti ze Západu sbírat? Ohledně NATO nepotřebují, ty mají. Politické? Ty zjistí běžné zastoupení na ambasádě. Ekonomické? V zemi montoven?

7 0
možnosti
Foto

A proč potom americká rozvědka dala štěnice do kanclů a bytů lídrů evropských zemí, Merkelovou nevyjímaje?

4 1
možnosti
Foto

Moje shrnutí: špion ze spojenecké země mrkne doma večer na Zemana a čumí. Ráno sedne na letadlo a frčí si to ověřit osobně, vystoupí z letadla a čučí a nestačí se divit. Doma to pak řekne náčelníkovi a BIS má co vysvětlovat. Pochopil jsem to? Jestli jo tak karma.:-):-):-)

5 0
možnosti
DR

"Špióny z Ruska a Číny tu máme a co dál? A co ti další?"

Jak už jsem psal, ti tu přece buď nejsou anebo mají na hlavě svatozář. Byť se to možná nás přímo netýká, tak na naprostý americký skandál z odposlechy a to dokonce svých německých a francouzských dle některých místních nadšenců prý "spojenců" už se zapomnělo anebo se spíš nechce vzpomenout.

5 1
možnosti
Foto

Je toho mnoho, na co se nechce vzpomenout. A u nás je toho věrtel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik