Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Kdyby tatík neměl milióny na právníky, už by mladej seděl. Btw. vzorem ctnosti mladý zrovna nebyl. Rodiče ho " uklidili" do Hořic. K babičce.

0 0
možnosti
Foto

Toky peněz.......nemám informace. Asi chcete říci, ze soudní moc je proti dobře placeným právníkům bezmocná:-) Pan Smékal Vám to jistě odpustí.

1 0
možnosti
JK

J30a16n 78K37o13z84á58k

14. 12. 2018 1:14

Pane Herdo, mám pár přátel v Hořících, podle informací nebyl pan Nečesaný zrovna vzorem slušnosti.

2 0
možnosti
Foto

Slušnost se právem cení, ale nejen u podezřelých, obviněných, odsouzených. Vyšetřovatel M.J. by byl také věrohodnější, kdyby více dbal na svou pověst.

1 0
možnosti
Foto

Množství protichůdných rozsudků vypovídá něco o stavu našich soudů. Toto nejsou padesátá léta, kdy se to naplánovalo a podle plánu se to i splnilo. Na takový případ by asi neškodilo nasadit kriminálku, ale ne na Nečesaného, ale na soudce pro zjištění, kdo v tom dělá takový, slušně řečeno, nepořádek.

4 1
možnosti
Foto

Ano, i kdyby byl vinen, ty rozpory a doba po kterou se mnohé kauzy vlečou je to, o čem mluvil gen. Šándor.

2 0
možnosti
LH

Nebyl p. Necesany v té době tak trochu na drogách?

2 0
možnosti
JS

Na straně 16 jsem četl výpověď E.M., syna poškozené, z přípravného řízení. Údajně ji našel, když chtěl jít do kadeřnictví na záchod. Klíče měl. Vypověděl, že dveře byly zamčeny na jeden západ, za druhými našel matku.

Z toho jsem pochopil, že pachatel Nečesaný též vlastnil klíče od kadeřnictví a po činu za sebou zamkl!?!?!?!?Anebo dal klíče kadeřnici zpět do kabelky, když se na ní našla jeho pachová stopa nikoliv však DNA, což pachovou stopu vylučuje?!?!?

Podobných nesrovnalostí je tam více!

http://www.lukasnecesany.cz/dokumenty/ostatni/rozsudek.pdf

1 0
možnosti
Foto

Karma. Věc sleduji zběžně a je to možná chyba. Vyslovím jen naději, že má-li být ten chlapec odsouzen, musí mu být vina prokázána úplně - bez pochybností..R^

2 0
možnosti
Foto

Díky za pochopení. A navíc je tu ten problém, o němž mluvil generál Šándor. Ty neskutečně se vlekoucí kauzy. Ty průtahy. Robert Pelikán se k tomu také vyjadřoval velmi kriticky. Nemluvil o přetíženosti soudů ale o nedostatečné kvalitě práce. Fungující právní řád je pilířem demokracie. Pokud je stavem znepokojen i přední bezpečnostní expert, už to něco znamená.

0 0
možnosti
MS

Lukáš Nečesaný nevypadá na loupežného vraha, ani na to, že by měl zapotřebí oloupit kadeřnici. I kdyby měl nějaké skrývané temné sklony

Zdroj: https://jaroslavherda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=691962

Vy jste měl být soudce! Rozsudek? Na první pohled je nevinnej! Ale jak říkal Švejk - i Kristus pán byl nevinnej a přesto ho přibyli na kříž!8-o

3 0
možnosti
Foto

Ano, Švejk měl mnoho dobrých postřehů. To ale nic nevypovídá o tom, že jsem měl být soudce. Jen jsem si vyslechl postřehy právníků. I o té důkazní nouzi.

1 0
možnosti
MS

Co to proboha plácáte za nesmysly? Vy jste tam byl sním?;-O[>-]RvRvRv

4 0
možnosti
Foto

Myslíte v kriminále?

1 0
možnosti
Foto

Kdo vůbec přišel na to, že kadeřnice byla udeřená březovým polenem, když se nenašlo?

To údajné březové poleno do toho případu nezapadá.

0 0
možnosti
Foto

No právě. Proto o tom byla řeč v tom Soukupově pořadu. Ona se totiž nenašla ta zbraň, předmět doličný. Ale našla se ta polena, někde poblíž. Ani ve vlasech oběti se nenašly stopy po úderu březovým polenem. Prostě jen fantasie. Lukáš šel prostě cestou kolem polen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 13,12
  • Průměrná čtenost 1361x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik