Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Rozhovor s panem Kruparem jsem viděl v Interview na ČT. Výbornej rozhovor. Zastánci Ruska u nás by nám ale jistě vysvětili,že si pan Krupare dost (nebo možná i vše) vymyslel.

1 0
možnosti
Foto

Nebo že je zaplacen CIA:-)

1 0
možnosti
Foto

Kdo by chtěl slyšet, jak se vyrábějí v Rusku ty fejky, žvejky, hejty, má možnost se podívat na reprízu pořadu Interwiew ČT 24 a poslechnout si fotografa Stanislava Krupaře. Komu by se příčilo slyšet tolik slov z takzvaného mainstreamu, může si, byť s jistým sebezapřením, pustit jen závěr , posledních deset minut.

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3505062-predstava-ze-kvuli-moji-praci-nekdo-prijde-o-zivot-je-nesnesitelna-rika-fotograf

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi: Shodou uvěřitelných okolností se zatím nikdo nedopustil oponentúry z pozice příznivců racionálního hodnocení známých FAKTŮ.

2 0
možnosti
Foto

Díky. Ach jo. Tak Pejčinovič není také předstírá, že se nic nestalo a neděje.

2 0
možnosti

Já jsem pana Hornera vždy bránil. Jeho názory byly vždy trochu zvláštní, ale budiž. Teď už to nejde. Nemyslím si, že je to zlý člověk a určitě ne kolaborant. Ale je dle mého názoru značně pomýlený. Tak prostě svět nefunguje, i když by to bylo pěkné.

4 2
možnosti

Já jsem o Hornerovi nic nevěděl do doby, než mě osobně napadl ve svém článku jen pro, že se mu nelíbilo cosi, co jsem napsal. On nenapadal to, co jsem napsal, ale mě osobně, hned jsem byl neonacista, což později (po mé obraně) upravil na jím vymyšlený novotvar neonarcista. Nevím, zda je zlý, ale dle mého názoru má značné psychické problémy, které si zde kompenzuje.

4 0
možnosti

Blahopřeji, skvělý fialový blog. Dnes nám jistě znovu ukrajinští přátelé oznámí, že ti jejichž jméno ani nelze vyslovit, znovu ostřelovali jadernou elektrárnu, kterou již od počátku března ovládají.

8 7
možnosti

Vám i dalším rusofilům:

Je prokazatelným FAKTEM, že Rusko má svou armádu na Ukrajině, že tam válčí, vraždí a ničí celé obce. I s civilisty. Podle různých mezinárodních úmluv je jasné, že se Rusko dopouští na Ukrajině válečných zločinů. Je faktem, že tato válka začala lží a že lži ze strany Ruska celou válku doprovázejí. Jednou z prvních lží bylo, když Rusko začalo shromažďovat armádu kolem Ukrajiny a na poznámky o chystané agresi reagovalo, že nic takového nechystá.

V tomto kontextu je dnes naprosto irelevantní, v jaké míře lže Ukrajina. Ta je napadená, agresorem je od samého počátku Rusko a tedy i Rusko je tím horším z obou stran.

A že k té válce Rusko donutily (vyprovokovaly) třeba USA? Lež, lež a zase jen další lež. Lež je to proto, že každému trochu myslícímu člověku musí být jasné, že za kratší konec provazu tahá především ten, kdo začne. Tedy nelze se nechat k válce vyprovokovat někým třetím.

Tedy bych se vůbec nedivil, kdyby Rusáci tu elektrárnu ostřelovali sami. Je to banda lhářů.

Tečka.

8 1
možnosti

Jsou lidé, kterým nelze pomoci. Pan Horner je exemplární případ.

1 1
možnosti

J45o19s54e30f 95N32i91k95l

12. 8. 2022 17:46

Nevím o jakých ruských lžích píšete? K nám se dostávají jen ty ukrajinské zaručeně pravdivé zprávy, protože jinak by je naše média nešířila dál a neoblbovala nás...Před těmi ruskými nás bezpečně chrání:-P

9 6
možnosti

Pan Horner má prvního kámoše. Dobrej oddíl.

5 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 13,11
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik