Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Voličům SPD:

Možná Vám Váš desinformátor v Evropském parlamentu vyhovuje. Stejně jako expert na bezpečnost v Bezpečnostním výboru PČR, který se pukusil obhájit šíření nesmyslu o zabijáckých mikrovlnkách tím, že ruce vložené do mikrovlnky by mikrovlnné záření také neprospělo. Věřím, že nikdo z Vás podobně netestoval obyčejná kamna a nemusel pak vyhledat praktického lékaře, který by určitě doporučil i psychiatrické vyšetření. Zřejmě by se zdráhal Vás po tak kuriózním úrazu poslat k MUDr. Ivanu Davidovi, u něhož by měl důvod předpokládat stranickou falešnou solidaritu, a tedy neobjektivní posouzení vážnosti důsledků Vaší espéďácké slepoty.

4 0
možnosti
Foto

Všímám si, že voliči SPD mají přece jen zbytky soudnosi, a chápou, že obhajovat v diskusi Ivana Davida by bylo přetěžké. Zároveň tak však přiznávají, že jim jeho aktivity nejsou proti mysli..

2 0
možnosti
Foto

David má prostoduchý úsměv, i když se tváří smrtelně vážně. A nikdo mi nevymluví, že jakoukoliv vysokou školu, dokonce i medicínu, může vystudovat i naprostý hlupák.

2 0
možnosti
Foto

:-)Však JUDr. Vyvadilovi se přezdívalo v čase jeho největší politické slávy( podle produktů jeho mysli) příznačně Vykadil.

3 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 13,00
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik