Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zastřelit se nemohl, neboť, jak ukázalo vyšetřování, zaslaný náboj byl slepý. R^

0 0
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi: Většina čtenářů jistě ví, že volby jsou i v naší demokracii ze zákona tajné. Je tedy snadné pochopit, že vymáhat na nezletilých dětech informace o tom, koho budou volit jejich rodiče, je nezákonné. Navíc získávat takové informace v listinné podobě je dalším porušením zákona. Že to některým lidem nemusí být jasné, dokazuje komentář pana Nikla.

1 1
možnosti
Foto

:-)Pan Viklický nesouhlasí s tajnými volbami...

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Článek o šikanování dětí Babišových spolupracovníků zveřejnil web Praha IN, který shodou okolností vede stejný člověk, jako Parlamentní listy. Tak asi tak.:-)

1 0
možnosti

J38o14s16e72f 75N62i96k81l

9. 2. 2023 9:31

RvRvRvTo je zatím největší pitomost, kterou jsem od vás četl.

1 3
možnosti
Foto

Já pouze říkám, že z takového jednání učitelů by měly být vyvozeny tomu odpovídající důsledky. Jste jiného názoru, když spatřujete moji pitomost?

2 1
možnosti
Foto

;-D Kdy jste byl naposledy v nějaké pražské škole a řekl tam, že jste nevolil Petra Pavla? Zkuste to! 😃😂🤣

3 2
možnosti
Foto

Co by mi řekli kolegové, nevím.

Kdy jste byla naposledy v nějaké škole, kde by učitel buzeroval před celou třídou ratolest spolupracovníka pana Babiše?

3 1
možnosti

Mám v tom jasno, jako kapitán Ořech. Kdo je střelenej? Zen se nezastřelí. Podobně - Prázdný sud nelze potopit. Oceňuji mazanou taktiku soudruha Bureše. Prudil zepředu, tedy se stáhne. Bude tedy prudit zezadu. Tím je problém vyřešen a Hnuzí ANO zachráněno. Na to bych nepřišel. Jdu se picnout ... :-)

3 1
možnosti
Foto

A sedmou velmoc nakopl tak, že se ani nezmohla na otázku, v kterých školách jsou ti učitelé zralí na prášky či disciplinární řízení.

2 5
možnosti
Foto

Vážení čtenáři, tímto Vám sděluji, že jsem ve jménu blaha Vašeho i Vašich potomků pana ministra Baláše požádal , aby věc nechal prošetřit.

https://twitter.com/HerdaJaroslav/status/1623585004897853442?t=D6bR1_CqgDYGMYCHXw58IA&s=19

1 1
možnosti

Jistě jste na sebe hrdý, ale špinavost na n-tou to je..

2 0
možnosti
Foto

Souvislost s mou hrdostí mi naprosto uniká, neboť hrdost na politika, který v čase své prezidentské kampaně podraží vlastního syna, může být hrdostí toliko zvrácenou a vlastní jen lidem zbloudilým, kteří to považují za nutné zlo, tedy za nutnou oběť v zájmu zachování síly a moci svého vůdce. Jsou-li takovými lidmi například pan Havlíček a další představitelé hnutí ANO, nevím, ale odkaz na tento blog jsem již několika odeslal tweetem.

0 2
možnosti

Aby vám neudělal radost? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Aby mne husa okovanou otrávenou botou kopla, jestli sleduji cokoli jiného než znát pravdu pro sebe a pro ty, které rovněž zajímá. A to nikoli pro pravdu uspokojující pouhou zvědavost, ale pro orientaci voličů ve světě mámení a rozmanitých šaleb obluzujících mysl našich bližních pro uskutečňování mrzkých cílů vyšinutých jedinců podobně, jako se to děje po mnoho let ze strany mocných a s tragickými důsledky v zemi, kde včera bylo již pozdě.

0 1
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,10
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik