Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ako čítam, tiež to tam máte zaujímavé, že sa skáče z ministerstva na ministerstvo a všade je ten človek odborníkom.

4 0
možnosti

Je od vás hezké, že považujete taky pana Rakušana za tak provázaného se zločinem, že byste ho nechtěl ani na ministerstvu školství. Nicméně pan Havlíček toto použil zcela jistě v tom smyslu, že na vnitru je jeho post ohrožením bezpečnosti země, zatímco ve školství by toto riziko bylo minimální. Jestli jsou Rakušanovy aktivity natolik závažné, že by měl jít spíše před soud, je věc druhá.

Že panu Redlovi procházela celé roky beztrestnost díky údajné diagnóze není vinou politiků ale soudních znalců, potažmo samotných soudů. Redlův a Rakušanův problém elegantně převrátit na Havlíčka se vám povedlo brilantně.

3 2
možnosti
Foto

Jak se zdá, je pro Vás málo představitelné, že bych mohl mít stejně vážné výhrady k oběma. Takže mi podsouváte zcela nepodloženě že převracím...

Netřeba mne strkat k nějaké partě.

Rakušan neselhal až na vnitru. A nemyslím si, že když nebude nevěrohodný člověk ohrožovat bezpečnost země, stačí to k tomu, aby vedl MŠ.

Vinu politiků lze spatřovat nejen v tom, co sami činí, ale i v tom, když k něčemu mlčí, přihlížejí tomu, a to někdy i zjištně.

Vinou politiků je i to, že po mnoha letech přijali novelu zákona o znalcích, která nepřinesla žádanou změnu. Skutečnost, že se soudy opírají o znalce, když se jim to hodí a přehlížejí vážné vady posudku, se táhne mnoho let.

4 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,38
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik