Foto

Hlavně nevím o čem se tu diskutuje, pač žádný článek od pana Pokorného nevidím.Buď jsem slepý nebo ho pan Pokorný stáhl sám nebo byl rozpuštěný a vypuštěný cenzorem na zásah z nejmenovaného kraje.

Foto

Děkuji za info. Vskutku je pryč. A za to patří panu Pokornému, a to ve vší vážnosti, upřímný dík. Myslím, že to bylo jeho vlastní rozhodnutí. Protože článek na PrahaIN nezmizel.

PB

Opravdu může být někdo tak hloupý, že onu formulaci "skupiny s odlišnými ideovými postoji" pochopí jako ty, kteří kritizují vládní ideologii a musí být proto policií rozprášeni jako tehdy na Národní třídě?

Řadovým policajtům se nedivím, ti neměli nikdy selskou logiku v popisu práce, ale běžný občan s ukončeným základním vzděláním?

Nikdy jsem si o inteligenci kritiků téhle vlády nedělal žádné iluze, ale opět mě překvapili a posunuli laťku ještě o kousek výš.

Foto

Děkuji. Jen doplním, že píšete o stavu mysli, kterého dosáhl Putin u většiny Rusů dvacetiletým "výcvikem".

Co se týče těch policistů, zatím nevěřím, že nejsou vymýšlení.

Neměli bychom zapomínat, že článek napsal ředitel PL Holoubek.

Foto

V době probíhající hybridní války bychom neměli příkře soudit ty, kteří naletěli lžím či podlehli nafouknutým bublinám, jejichž obsahem je prosté a ničím neobvyklé sdělení, jakým je v tomto případě určení priorit v práci policie Jihomoravského kraje.

Vinu na pobláznění občanů v tomto případě mají i veřejnoprávní média, která OPĚT nevyužila příležitost uhasit důsledky odpudivého způsobu manipulace veřejným míněním ze strany redakce PrahaIN.

Foto

Panikářům, kteří redakci PrahaIN sbaštili i s navijákem "velevážnou" informaci.

Kdo se podíval na ofocený papír v článku PrahaIN, měl příležitost zbadat, že KŘP Jihomoravského kraje pouze vyjmenovalo oblasti svých priorit. Nejedná se tedy o žádné zvláštní opatření, ani o instrukce k postupu v případech porušení zákona.

Proto je mou smutnou povinností upozornit pana Komárka v jeho stylu, že i takový osel možná vidí, co panu Komárkovi zatemnilo zrak.

OF

Měl byste si na tom psaní více zaležet. Jé to poněkud chaotické.

Tak se polemika nevede.

Foto

Článek byl stažen administrací, tolik jen pro pana Herdu, aby mne nepřechválil

JV

To je dobře, že to vysvětlujete, aktivní pan Nožička už vyjádřil starost.

JV

Pan Pokorný, zdá se

celou svojí hlavou

vymýšlí e-maily

"sdílejte než to smažou"

  • Počet článků 295
  • Celková karma 13,00
  • Průměrná čtenost 1352x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik