Foto

J40i87r96i 18C83i24z

21. 3. 2024 5:32

Opet muj velice oblibeny chlapec v akci blogera me zaradil do nadpisu sveho prispevku! Jeste par takovych kousku do blogu a za chvili mi bude stat prede dvermi tym nezavisle CT a udelaji ze me medialni "Star". Par rozhovoru pro TV a noviny jsem sice kdysi dal, ale to bylo v souvislosti s uspechem mancaftu v mem sportu, nikoliv vestby budoucnosti z karet podle predstav mladeho autora blogu. Velice moc dekuji chlapce za zvyseni me slavy a popularity a tesim se na dalsi vas prispevek! P.S. Hned posilam odkaz na vas blog sve rodine v USA, ze jsem zde slavnejsi jak politici soucasne NF.

LV

Máte zajímavý způsob sebevnímání. Což vysvětluje i Váš způsob sebeprezentace.

Foto

Kdybych mi focení a výroba fotoblogů neubírala tolik času, tak si snad taky někoho vyberu a budu o něm psát blogy, začíná to být módou, no co napsat, tak s ní hold nepůjdu.

LS

Za vás píše hodnotné blogy budoucí bloger roku

EH

Ještě žádný vládní politik neřekl, že už stačilo, je třeba předat vládu jiným. Chtějí vládnout na věčné časy a pokud voliči rozhodnou jinak, hledají chybu ve voličích. A snaží se ty zlobivé omezit.

Jak řekl klasik - demokracii bychom měli. Teď ještě ty demokraty.

Foto

Nemyslím, že to vede vždy k omezení těch zlobivých. Nicméně výmluvy k neúspěchu se hledají často. Návrat je žádoucí, protože moc a místo na výsluní často vyvolávají závislost.

  • Počet článků 294
  • Celková karma 13,11
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik