Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obsah, řekl bych, detekující. Pozitivní hodnocení je zřejměod těch, kteří takový zásah vyšší moci vnímají jako dobrou zprávu. Jakopředzvěst, jako příslib pokračující duchovní obrody.

Také jako nápovědu, že nám může být pomoženo, ale ne jakopasivním bez vlastního vkladu, aktivity, odpovědnosti, projevené dobré vůle,časové investice, čestného jednání. Jiní možná pochybují a vnímají tento amožná i jiné zvěsti jako pohádky, fantasie a zůstávají odmítaví nebo v rozpacích,nepřipraveni na takovou realitu. Jak asi reagují ti, kdo se dovolávajíspravedlnosti, aniž jsou schopni ji přijmout? Ti, kdo jsou vědomě či nevědomězávislí na nedorozuměních, na narušených vztazích? Na konfliktech, které samivyvolávají a někde uvnitř se bojí, že by ztratili možnost upouštět ze svýchpojistných nejištěných ventilů horkou páru nebo ledovou tříšť? Nevyvolává v nichpředstava nejvyšší autority kromě rozpaků i obavy? Jako z bytosti, kterou nenímožné přeprat, přelstít?

1 0
možnosti
JR

J14a26r81a 40R23a31n34k

2. 1. 2015 0:17

:-)R^ jsem na par dnu na horach, tak jen sporadicky zde, kdyz musim cekat, az se dostanu do jedine koupelny pro 14 lidi. Preji krasny rok ve stejnem duchu!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1385x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik