Diskuse

Proč nechodíme do kavárny v montérkách?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K Vám bych, Jaroslave, v montérkách nešla, vy tu míváte většinou docela útulno :)

1 0
možnosti
JH

J49a85n 41H38a40n69á80k

5. 1. 2015 20:27

Ten příměr je trefný, problém ovšem je, že někteří uživatelé netuší, v horším případě nerespektují, "do čeho" na blogovém portálu vlezli.

Kromě "kaváren" tu totiž jsou 5. cenové, dokonce zhusta obsazené pavlače, někdo tu je dokonce jak doma, když tu celý den prolejzá diskuze v teplácích, aby tu a tam utrousil nějakou nadávku, tu a tam si bezostyšně prdnul atd. Někdo tu má kancelář, jiní prokrastinační centrum, další zas chat, jiní seznamku, lékárnu či terapeutické středisko atd. Každopádně nejlepší jsou ti z 5. cenové či z pavlače (říkám jim diskuzní narkomani), kteří přijdou do "kavárny", hodí nohy na stůl, možná zapíchnou i ten krumpáč a začnou na Vás vulgárně křičet, že právě "teď a tady si před nimi musíte obhájit svůj článek, jinak jste zbabělý polointeligent, komunista či něco horšího!" Kromě jejich bezbřehé drzosti je poznávacím znamením fakt, že o tématu článku neví z hola nic.

Ať už to tu má kdo chce, jak chce, já to respektuji, protože to je jeho věc, jeho vizitka, jeho boj. Proto to zjednoduším.

Na blogovém portálu prostory pro diskutující (společně s obsahem) vytváří bloger, nikoliv diskutující, tudíž by bylo asi nejjednodušší respektovat to, co určí autor a chovat se přesně podle toho, kam lezu nebo ať tam tedy nelezu. V reálu to funguje, ve virtuálu nikoliv, čím to je? :) 

Proto si myslím a souhlasím s Vaším názorem na mazání, že plnou správu diskuzí pod články, by měli dostat jejich autoři, tedy smazání beze stop (stopy provokují k dalším OT a šikaně) a též se standardním nástrojem typu "ban" pro chronicky problémové uživatele. Každý ať si do svého "podniku" pustí koho chce. Jeho věc, jeho důsledky.

0 0
možnosti
Foto

Četl jsem váš poslední blog - inteligentní. Jsem si jist, že někteří lidé jsou tu rozpoznatelní škodiči, jejichž činnost je nedůstojně tolerována.

0 0
možnosti
JC

Tak Vy nechodíte do kavárny v montérkách?

To jste tedy značně odtržen od dělnické třídy.

A to byly doby, kdy se v montérkách svazáci dokonce ženili a svazačky vdávaly!

0 1
možnosti
Foto

Možná to byl nápad pracující inteligence, nevím. Imunní nebyla.

1 0
možnosti