Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč se sem nehrnou oponovat, argumentovat či hájit své obdivované psychopaty naši nadšení komunističtí blogeři, se pokusím částečně pojmenovat v příštím blogu - patrně pod názvem "Společenství Prdočichů Velkého Krysoně."

0 0
možnosti
Foto

Nelze pochopit ten zázrak stalinské civilizace, kdy při asi 50 milionech obětí stalinismu sovětské Taťány tak milovaly Stalina, že rodily své potomky takovým tempem, že od počátku století do r. 1989 se obyvatelstvo SSSR rozmnožilo ze 100 milionů na 250 milionů obyvatel.

To asi v česku během té doby řádili daleko horší katani, protože dnes by muselo při stejném tempu růstu obyvatelstva zde žít tak minimálně 20 milionů obyvatel.

Upozorňuji na jeden zajímavý jev. V letech 1910 a 1920 nepřibyl v Česku ani jeden obyvatel, tehdejší demografové to připsali první světové, ale to znamená, že jaksi plodnost sovětských Taťán nebyla nějakými takovými šoky dotčena. To znamená, že se tehdejší Tatány cítily v SSSR jako v ráji.

Jak vysvětlíte pane autore tyto paradoxy? Tady něco nehraje.

A jak to, že ta čísla o obětech, pocházejích údajně přímo ze sovětských statistik, dobře znala a používala nacistická propaganda?

0 1
možnosti
Foto

Pro mne je ten paradox docela bez záhad. I u nás spousty lidí nějaký čas věřilo, že procesy v 50. letech trestají skutečné zrádce. Proto je absolutní svoboda slova primitivní pojetí svobody. Svoboda projevu není totéž, co svoboda lhát a špinit. Usilovnou temnou prací se prostě daří lidem nacpat do hlav leccos.

2 0
možnosti
Foto

Komunismus je nemoc ducha. R^

3 0
možnosti

Největším paradoxem je, že obojí tvrzení autora je správné.

I to, že Stalin byl největší terorista, i to, že on dokázal povznést SSSR a z agrární vybudovat průmyslovou zemi  a také nakonec vyhrát válku. Takhle ho hodnotí americký i britský tým televizních pořadů o 2. světové válce.

Obojí tvrzení nejsou tak úplně pravdou -  on nevraždil ani nebudoval a nebojoval - "jen" to celé organizoval.

0 0
možnosti

On i vrazdil - pri prepadeni banky v Tbilisi hodil granat do davu ...

1 0
možnosti
Foto

Díry v zákonech i díry v morálce. Kdo a proč to umožnil?Tam hledej příčiny i zdroje. Kom i faš na roveń jsou. Když vyjdeš s hvězdou rudou a se srpem a kladivem, jako by nic. I podobiznami těch, kteří ,,vůdci" toho byli. Udělej to s háenkrajcem a podobiznou Ády a jeho soukmenovců. Všichni tě odsoudí, ergo tě policie zbalí.

Jde to od rodin přes školy až po výklady zákonů a práva.

Já to svým dětem vysvětlil, stejně tak jako můj otec mně. Chápal jsem a i ony pochopili. A jinde? A ostatní?:-/

3 0
možnosti

spise nezli infantilni jsou to lidske bestie, dnes se jim rika sociopati, i tady na webu je jich par, a i mladi. vam R^

7 0
možnosti

A51n34n60a 50Č52e33r85n73á

5. 1. 2015 23:31

Proč by nemohli být členové KSČ infantilní? Ale rozhodně to jsou členové zločinné a zavrženíhodné organizace dle zákona. Jeden vedle druhého, co se nám z vysokých postů smějí. Ať je to soudruh Zeman, nebo soudruh Babiš. ;-€Rv

6 0
možnosti

P80e43t76r 62T72o21m60e64k

5. 1. 2015 23:03

Může být komunista infantilní ? Já myslím, že to jsou spíš zločinci.

8 0
možnosti

J61a58r76a 42R29a35n51k

5. 1. 2015 23:40

KarmaR^                                                                                                                      U muzu bych si nedovolila rici infantilni, mozna pan Cemper, ten jeste dospiva, blogy nejakych Nigrinu, Olseru, Vyvadilu, Cvalinu, Rambousku jsou nenavistne a rozdeluji diskutery....ale jedna zdejsi diskuterka rozhodne, jednak ji chybi Kinderstube a pro samou lasku snad i ztrata soudnosti, jeji prispevky jsou jednak infantilni a pak nikdy nevite, jestli se nejedna o nejakou chorobu..... bipolarni, Asperger, ADD, autismus a i schizofrenie pokud dotycny nebere leky, obcas nuti k zoufalym reakcim.

Snad kazda druha rodina u nas ma/mela nekoho v rodine, koho komunisti budto znicili ve vezeni, nebo donutili k opusteni republiky. Uz jenom to, ze vetsina lidi mela strach neco na verejnosti rici, mnohdy i doma. Dedovi pro nadbytecnych par metru nasadili dustojnika s rodinou a bylo to peklo na zemi, primitivni clovek potiral nase kliky i exkrementy:-/

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS