Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před Vánoci je mnoho lidí podrážděných z předvánočních nákupů a zbytečně agresivních. Každý má právo na názor, ale demokratovi to nevysvětlíš.

0 5
možnosti
MB

Miroslave, Miroslave - Co z Vás jednou bude !? ... :-)

6 0
možnosti
KB

K68a86r69e23l 37B25o42k

23. 12. 2018 9:55

Pan bloger má pravdu. Občané, proč takovéto lidi volíte?

2 0
možnosti
Foto

V91l16a82d64a 14V76a65n39e42k

23. 12. 2018 9:35

Cituji

Mgr. Lubomír Volný

Poslanec Lubomír Volný: Na svých profilech na českých sociálních sítích opakovaně šíří nepodložené a prokazatelně nepravdivé informace, útočí na lidi odlišných ras, vyznání a názorů a šíří proruskou propagandu.

Ve své místní organizaci čelí Volný opakovaně od kolegů nařčením z nedemokratičnosti, čistek ve straně, likvidování názorových oponentů a dosazování rodinných příslušníků a loajálních podřízených na klíčové stranické posty. Po neúspěšné snaze spolustraníků uspořádat v místní organizaci referendum a po neúspěšné žádosti o vyřešení sporu směřované k místopředsedovi SPD Radimu Fialovi a předsedovi strany Tomio Okamurovi, opustila část členů Moravskoslezskou SPD.

Navzdory stranické politice SPD, která chce zamezit zneužívání sociálních dávek, sám poslanec Volný vlastní dva domy, kde bydlí zejména Romové, od kterých vybírá vysoký nájem. Přímo tak "parazituje" na státních sociálních dávkách.

Mladí lidé, kteří odjíždějí studovat do západní Evropy, získávají podle poslance za SPD Lubomíra Volného naprosto zkreslené informace o tamním životě. A kvůli tomu pak nejsou schopni odhalit hluboké problémy země, v níž pobývají. "Ti lidé se vracejí ze zahraničních pobytů naprosto nekriticky nastavení vůči Evropské unii," stěžoval si Volný na posledním zasedání výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny. Doslova řekl: "Na Erasmus jezdí kampusoví povaleči, žijí tam ve zlaté kleci."

Volný uvádí, že získal titul Mgr. na Ostravské univerzitě, nicméně sama univerzita uvádí, že magisterská práce pana Volného není v databázi, a že Ostravskou univerzitu tedy "nemohl absolvovat". Samotná univerzitní databáze byla však zprovozněna roku až 2003 a Volný uvádí, že titul získal roku 1999.

10 0
možnosti
Foto

Také jsem to četl. Díky - dobrý doplněk.

0 0
možnosti
KT

Zase holt někdo z té sekty myslitelů zabrousil kam nemá.

6 0
možnosti
Foto

Ale jistě nelituje - vědomé brnkání na struny nejtemnějších tónů.

3 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,46
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik