Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-DR^ Úplně tu slepici vidím, jak se vznáší na Kremlem a shazuje tam infikované vejce. A pak zamíří nad všechna ruská města.

1 0
možnosti
Foto

Příště Michalkov možná přijde s tím, že Ukrajinci ve svých laboratořích klonují vyšlechtěné obří slepice mající pumovnici a odhodlané se na cestě k cílům živit ruskými dětmi.

2 0
možnosti
Foto

No nevím. Vypočítat trajektorii letu ptactva - to je ještě šílenější, než kdysi export mandelinky. Teoreticky to možné jistě je. Například kdyby ukrajinští diversanti odcestovali do ruských měst, tam založili tajně například chovy poštovních holubů, pak je přepravili zpět na Ukrajinu, kde by je infikované vypustili :-) Pak by ale neměli důvod cokoli vypočítávat...

2 0
možnosti
Foto

Ale Putin přece umí z rogala nasměrovat hejno ptáků - tak by je přece obrátil jinam.

1 0
možnosti

Rusové prostě jenom kopírují.. Goebbelsovu propagandu, americkou propagandu ...sami toho moc nevymyslí. Američani: jsou tam ZHN, Rusové: jsou tam biologické zbraně. - Západní propaganda: kdo brání své území, případně napadené území proti nám - je terorista. Rusové: kdo brání Ukrajinu, je nacista...atd. Chudáci děti, do jakého blbého světa jste se to narodily?

0 0
možnosti
Foto

Proč by se učili od jiných? Goebbels přece nebyl první baron Prášil ze Strašilova . Stalin byl přece také zdatný vymývačů mozku.

0 0
možnosti
Foto

R^:-)Býti až zmaten netřeba. Velice účinnou, ba až nebezpečnou biologickou zbraní je přece člověk. Už z jeho podstaty, a kdekoli;-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, ráčíte to občas dokazovat. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,42
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik