Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Možným nálezcům pohřešovaných osob a jejich opuštěných vozidel!

Rolníkům, turistům, houbařům, jakož i milencům, myslivcům, tulákům, kořenářkám, lesním vílám, hejkalům...

Pokud někdo z Vás, kteří jste se pohybovali dne 17. 7. 2015 v oblastech přilehlých k dálnici D1 mezi Průhonicemi a padesátým kilometrem za nimi směrem na Brno, spatřil osobu či osoby spěšně a podezřele opouštějící dálnici nebo následně mizející ve svých vozech polními cestami do hvozdů a houštin, naléhavě Vás žádám, abyste nemlčeli. Pokud kdokoli z Vás v tento den či kdykoli později v této oblasti potkal kohokoli, kdo jevil známky člověka vykolejeného, dezorientovaného a zuboženého, je pravděpodobné, že jej jeho blízcí dodnes bolestně postrádají. Orgánům činným v trestním řízení by tyto osoby po úspěšné terapii mohly podat cenná svědectví o způsobu chování a jednání pana Andreje Babiše mladšího, kterého dne 17. 7. 2015 míjeli na dálnici D1. Tam (dle usnesení soudu) Andrej Babiš mladší „byl nalezen na krajnici dálnice D1, jak tam postával a choval se nepřiměřeně.“

Přestože je v uvedeném úseku dálnice D1 značný provoz, dodnes se se svým svědectvím nikdo z tehdy projíždějících řidičů orgánům činným v trestním řízení nepřihlásil. Je velmi nepravděpodobné, že by si odstaveného vozidla a nápadně nepřiměřeně se chovajícího A.B. mladšího nevšiml kromě policie nikdo jiný. Proto je důvod se obávat, že chování jmenovaného bylo natolik „nepřiměřené“ (či dokonce démonicky děsivé), že projíždějícím řidičům způsobilo šok, následně útěkovou reakci a ztrátu paměti. Nelze vyloučit, že se tito zbloudilí lidé částečně adaptovali i na život v přírodě a někdy se odváží přiblížit k lidským obydlím, aby si vyprosili něco k snědku, nádobu na sběr lesních plodů a bukvic nebo klícku na drobné obratlovce, odložené škorně či nějaký ten hubertus, ušanku atd. atp.

Pokud je však pravdivá verze Policie ČR, která je v prohlášení Andreje Babiše mladšího rovněž uvedena, není třeba se nijak znepokojovat, není třeba po nikom pátrat ani se snažit u lesních cest nalézt automobily obrostlé trním.

Podle této verze bylo „zjištěno hlídkou, že ve směru na Brno se nachází v pruhu pro pomalu jedoucí vozidla Škoda Octavia … Prověrkou bylo zjištěno, že osádku tvoří pouze muž, který seděl na místě řidiče.“

Z výše citovaných vět nijak nevyplývá, že by Andrej Babiš mladší ve svém voze seděl jakkoli „nepřiměřeně“ nebo dokonce způsobem, který by mohl v někom vyvolat útěkovou reakci, po níž by dodnes bloudil krajem.

Pokud nabýváte dojmu, že je v této kauze polojasno, pološero nebo úplný hokej i v úředních záznamech, blížíte se i k otázce, jak se v tomto hokejovém mistrovství mohla vyznat paní doktorka Dita Protopopová?

Já vím,  i pan premiér o svém synovi řekl, že je duševně nemocný. Jenže to on neřekl jen o něm. Pokud někdo řekne o senátorovi, že je psychopat a je mu pak soudem uloženo se omluvit, může být  takové selhání důsledkem nezvládnutím vlastních emocí. Pokud se to však stane člověku, který opakovaně reaguje na kritiku slovy kampaň a spiknutí, jen truhlík by nezpozorněl nad skutečností, že právě tento člověk považuje vlastního syna za paranoidního schizofrenika.

Čtenář, občan a volič by se pročítáním nesourodých verzí mohl snadnou ocitnout takzvaně v lese a chtít, podobně jako Jeníček s Mařenkou, někde spatřit světýlko. Nebo by se mohl cítit jako na výpravě z pohádky do pohádky, kde jeho myšlenky nekrouží ani trochu kolem Jeníčka a Mařenky, ale spíše kolem Jana Hamáčka a Marie Benešové. Neboť ti by asi měli dát hlavy dohromady, když verze vyprodukované jejich podřízenými svědčí o „mordelu“ v jejich resortu (slovo citované ze zamyšleného pokračování).

Ostatně proč chodit ke kováříčkům z „hokejového manšaftu“, když je možné obrátit se dle zákona č. 106/199 sb. na mocného Héfaista a Héfaistku. Rozhodně by to bylo rozumnější, než se znemožňovat primitivními útoky na moji osobu, která zmíněný mordel nezpůsobila.

Tím chci říci, že upozorněním na mordel nešířím drby a že rozpory v úředních písemnostech nevznikly mojí nenávistí k miliardáři.

„Diskutujícím“ ochotným na blog idnes takto reagovat bych doporučil, aby navštívili nějaké muzeum,  v něm preparátora zvířat a nechali se jím vycpat se spokojeným úsměvem vyjadřujícím loajalitu ke státnímu mordelu.

 

 

 

Autor: Jaroslav Herda | pondělí 30.8.2021 17:16 | karma článku: 5,59 | přečteno: 244x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Síla slova (od úhorů k plným sýpkám a zase zpět)

Malé zamyšlení o nadějích na svět, v němž co se stalo, nikdy se už nestane. O tom, co bývá potom. O marném spoléhání na paměť.

28.4.2024 v 11:02 | Karma: 3,97 | Přečteno: 114x | Diskuse| Poezie a próza

Jaroslav Herda

Kdy napíše Karel Trčálek něco původního?

Pomozme panu Lněničkovi usvědčit konečně autora, který celé roky cizí díla tvrdošíjně vykrádá a nezmůže se na vlastní tvorbu.

27.4.2024 v 11:00 | Karma: 29,11 | Přečteno: 844x | Poezie a próza

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

Vidím to věru rád, když člověk člověka se zastane. Když k zastání se další přidají a síly spojí. A někdy ani ne.

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04 | Přečteno: 120x | Poezie a próza

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

Když o někom pustíme dál něco zavádějícího, matoucího nebo nepravdivého, svět se stává horším, pokud to nedáme do pořádku.

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,38 | Přečteno: 178x | Kultura

Jaroslav Herda

„Neúprosná administrace blogu.IDnes“

Protože příčina konce blogu paní Radomíry Kielbergerové nebyla pochopena všemi, kteří se vyjádřili, věnuji věci trochu svého času.

24.4.2024 v 19:09 | Karma: 11,29 | Přečteno: 228x | Hyde park
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Řidič najel do brány Bílého domu, policie to vyšetřuje jako běžnou nehodu

5. května 2024  11:47

Neznámý šofér v sobotu v noci autem najel do brány Bílého domu. Náraz nepřežil. K přímému ohrožení...

Odbory svolávají další protest. Vadí jim změny v zákoníku práce a důchodech

5. května 2024  11:42

Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) pořádá 21. května demonstraci na Malostranské...

Rakušan: Fňuk, fňuk ANO je legrační. Nenecháme se vytočit, řekl Havlíček

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  11:41

Ministr vnitra a předseda hnutí STAN Vít Rakušan v pořadu Partie Terezie Tománkové na CNN Prima...

Další předvolební útok v Drážďanech. Terčem byl stánek protiimigrační AfD

5. května 2024  11:22

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,41
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik