Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Dobrá úvaha. I obecně, nejen o ,,nějakém Sobotkovi". V podstatě o lidech a společnosti. P.S.: kdysi byl vtip o Chruščovovi. Zdědil v trezoru po Stalinovi dva dopisy. V prvním bylo napsáno- až bude nejhůř, svedˇ všechno na mě. Ve druhém - napiš dva dopisy. Nevím zda by se to  v retrospektivě u nás vešlo do jednoho trezoru:-/;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky. Všímám si, že předešlý článek byl přijímán pozitivněji(karma) - to mne zaujalo, když jde o totéž. Myslím, že důvodem je, že Bohuslav Sobotka je, jaký je. Prostě má slušné a kultivované vystupování, není arogantní ..... atd. Ale to bývá v určitých situacích za určitých okolností málo. A my voliči pak býváme vnímáni jako nezasvěcení naivkové ve smyslu. " Kdybyste věděli, jak je to těžké a komplikované a jak jsme se snažili vyjednat to nej nej a z možného jsme pro vás to nej nej  vyjednali":-)  Jenže ono se musí začít s tím ohledem na vzdálené voliče dřív, než když už jsou vybudované pevné negativní vazby, jimž se tak rádo podléhá. I přesto se někdy stává, že se najde hrdina a vzdá se kompromisů, jsou-li už neslučitelné se svědomím. Tak se zachoval například L. Zaorálek už někdy před rokem svými jasnými vyjádřeními k situaci. Následovníků moc nemá.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 13,00
  • Průměrná čtenost 1357x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik