Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nevyjadřuji se k lékařské zprávě Protopopové - Vyjadřuji se k nápadnému podobenství jako za komunistů. Kde nic - tu nic se zjeví lékařka na částečný úvazek. Zcela náhodou jde o poradkyni AB z jeho MF, exponovanou člensku hnutí ANO. Další, naprostou náhodou je manžel, zaměstnamec Agrofertu - jehož skutečný výkon je tajen, (řidič?). Budí to dojem, že TA KLAKA, je si s sebou už tak jistá, že ztrácí základní instinkty opatrnosti. Ta stranickost, oddanost je opět zde! Dovětek - Tu Lékařskou zprávu může napsat kdokoliv - V žádném případě pak ovšem Protopopová ! V Naší zemi - je i nemožné možné! (flm - Bílá paní) ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Jasně, jen jsem chtěl upozornit, že člověk nemusí být ani v hledáčku kohokoli, aby žasnul, jak snadno se může dostat do zoufalé situace.

1 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,47
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik